Venus Williams sanoo, että tämä Serena muutti elämäänsä

Venus Williams tunnetaan parhaiten tennistä kaiken tähtäimen ja sarjavalmistuneen yrittäjän kanssa, mutta suurimmat neuvoja, joita hänellä on tarjota, ei ole mitään tekemistä kummankaan uran kanssa.

“Puhumme elämän työstä, koska en ole saanut ensimmäisenä neuvonantajani”, hän sanoi eilen Q & A: n kanssa American Expressin johtajan Susan Sobbottin kanssa The Wingin SoHo-haarassa. Hänen kaiken naisyleisönsä, joka istuu tuhannenvuotiaiden vaaleanpunaisten taittotuoleiden edessä, hymyilevä, pastellin naisten työtila, puhkesi nauruun. 

Kaikki vitsejä sivuun, sanoi Williams, paras neuvo, jota hän on koskaan otettu vastaan oli syvällisempi opetus – ja se tuli hänen nuoremmalta sisareltaan, Serenalta.

“Olen varmasti ollut yksi suurimmista epäonnistumisista kadulla US Openissa vuonna 1999”, 37-vuotias Williams sanoi. “Serena ja minä olimme molemmat US Openin finaaleissa, olimme lapsia … ja kysyin häneltä:” Joten, Serena, oletko hermostunut huomenna? “, Hän kysyi:” Ei, en ole hermostunut koska meidän on näytettävä. Ja koska meidän on näytettävä, miksi emme kilpaile? ” Ja se oli parasta neuvoja, joita minulla oli koskaan elämässäni. “

Se oli taivaassa tehty ottelu! Kiitos Venus Williamsille ja Susan Sobbottille @AmericanExpress OPEN: lle, joka isännöi #SuccessMakers -tapahtumansa The Wingissä. Tutustu Sobbottin ja Williamsin keskusteluihin johtajuudesta, yrittäjyydestä ja pelin pelaamisesta nykypäivän kilpailutilanteessa.

Wingin (@ the.wing) yhteinen viesti

RELATED: Abbi Jacobson seksileluista, Laaja kaupunki, ja Bleeping Out Donald Trump

“Valitettavasti en kuunnellut sitä tuolloin”, Williams lisäsi nauruun viitaten virstanpylväät otteluun, jonka hän menetti sisarelleen. “Se oli yksi suurimmista suurimmista epäonnistumisistani, ja se oli minun suurin oppitunti, ja koko urani muuttui sen jälkeen … Sinun täytyy näyttää, miksi ei kilpailla? Se on ehdottomasti paras neuvo ja se ei koskaan vanhene. ” 

Odotusta odotetusta kilpailusta huolimatta hän pitää Serenaa hänen suurimpana puolustajanaan. “Me rakastamme toisiamme, ja olemme erittäin suojaavia toisiamme”, Williams sanoi ja lisäsi, että hän tunsi, että vanhemmat sisko-vaistot potkaisivat Serenan viimeisimpänä häämuna Reddetin perustajina Alexis Ohanianille, dramatics uhkasi ohjata Serenan huomion suuresta hetkestä. “Sinä yönä minä juoksin suojelemaan häntä myös, olin kuin hullu koira, se vain menee näin, rakastamme toisiamme, meillä on paras aika yhdessä.” 

Serena ei ole ainoa perheenjäsen, joka tarjosi Williamsille urakehitystä, hän sanoi. “Isäni sanoi aina, ettei ole kyse voittamisesta tänään, vaan huomenna voittamisesta. Tästä kasvoi lähestymistapa, jota Williams rohkaisee hänen aktivoivan brändinsä, EleVenin. “EleVen on filosofia olla parempi kuin 10. Haluatko olla paras tai parempi? EleVenissä me valitsemme paremmin, koska paras on pysähtynyt, se on aina kasvava ja ei koskaan huippua. 

VIDEO: Serena Williams saa emotionaalista imetyksen lopettamisesta 

 

Tästä huomautuksesta, Williams sanoi, hän ei aio pian eläkkeelle hänen oikeus-uransa uran. Mutta hän on joutunut oppimaan hidastuvan, “sotkuisen oppitunnin”, joka hän sisäistää vain sen jälkeen, kun hän on päässyt suurta ammattitaitoa. Williams aloitti EleVenin yhteistyössä Steve & Barryn vaatetusalan ketjun kanssa. Kumppanuus päättyi äkisti, kun vähittäismyyjä joutui konkurssiin, ja oli epäselvää, voisiko Williamsin muotiviiva selviytyä. “Se oli äärimmäisen stressaavaa, oli vaikea nukkua”, Williams sanoi avaamalla karkea laastari. Mutta hän oppi: “On olemassa hetkiä, jotka sinun on luotava itsellesi … omalla terveydellesi.”

Hänen tempunsa? “Tiedät kun Scarlett O’Hara [in Tuulen viemää] Sanoo: “Ajattelen sitä vain huomenna?” “Vannon, että käytän sitä joskus … Sinun täytyy lopettaa. Se löytää tapoja päästä läpi tämän vaikean ajan, mutta myös tietäen, että on olemassa hetki, kun pääset Stop.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map