Värjäys Your Armpit Hair on nyt asia: Kerro meille, voisitko kokeilla sitä?

Kyllä, luet oikein – mikä saattaa olla tämän hetken kumminkin uutinen, sävyttämällä hiukset kaivoihin on uusin kauneuden trendi, joka vie sosiaalisen median myrskyn kautta, eikä meillä puhuta yhteensovittamisesta se myös sävyn päähän. Neon-sininen, kuuma vaaleanpunainen ja jopa lime-vihreä ovat värisävyn sävyjä, jonka olemme havainneet #dyedpits-haaksiryhmän alla, eikä yllätys täällä, sävyttämällä hiuksesi alla, noudattaa samaa menettelytapaa kuin antaa säikeille Crayola-esque kohokohtia. Koska kainalohampaat ovat tummat, sinun on valkaistava väri ennen kuin heittävät valintasi manic panic -väriksi. “Tuntuu, pit hiukset kevyet super duper fast,” kirjoittaa Seattlen hairstylist Roxie Hunt of Vain Salon, joka alkoi käynnistää trendi kanssa työtoveri Rain. “Oli niin lähellä ihoa, että kehon lämpö luultavasti auttoi nopeuttamaan prosessia.”

RELATED: Miten estää Razor Burn, Plus Lisää kauneus FAQ

Tietenkin olemme aluksella menossa au naturale kuin tyttö Julia Roberts (edellä), mutta meidän on myönnettävä, olimme hieman hämmästyneitä käsityksestä kainaloista, jotka peilivät Rainbow Briten värimallia. Silti se on varmasti trendi, jota ei voida sivuuttaa, ja kuten soturi runoilija Taylor Swift kerran sanoi, vihaavat vihaan, vihaan, vihaavat, mutta sinun on vain ravisteltava, ravisteltava, ravistettava — tai shave, jos et halua – se pois. Nyt haluamme tietää: Yritätkö trendiä? Äänestä allaolevaa mielipidekyselyämme kertomaan meille!

KUVAT: parhaat tuotteet kotiin karvanpoistoon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map