Varaa Meksikon Getaway & Head Hollywoodin Hangout-viihdekeskukseen Tulumissa

Manhattanin Pikku-Italiassa sijaitsevan Mulberry-projektin alla oleva Mulberry Project, joka on Kristin Cavallarin, Adrian Grenierin ja Liam Hemsworthin suosikki hauta, vie sekoittamisohjelmaansa New Yorkin kaduilta tulumin muotitieteelliselle illalliselle Tämä talvi. Joulukuusta lähtien pääseasterologi Jasper Soffer (alla) tarjoilee tequilaa, mescal- ja rum-cocktaileja Maya-Rivieran vierailijoille. Mulberry-projektin ponnahdusikkunassa La Zebra Tulum -hotellissa on vain kuusi paikkaa palapa-tyylisessä baarissaan, mutta odotamme melko suurta ja tyylikästä yleisöä kokoontuvan sekoitusaseman ympärille, jossa vieraita kehotetaan kertomaan baarimestari mitä sellaista cocktailia, jota he pitävät, sitten laittaa kohtalon käsiinsä.

mulperipuu Project pop-up in Tulum
Kohteliaisuus

Varaa talvilomasi nyt ja sitten saapua rantalomakeskukseen ennen auringonlaskun alkua Mulberry Projectin ponnahdusikkunassa tai tilaa drinkin ja kävellä vain muutaman askeleen rannalle. Parempi vielä, tuo kirja (tai kopio Tyylissä!) ja varmista zen-induktioinen päiväpeti hiekalla. Ponnahdusvalikoima on vain noin maaliskuuhun asti, mutta kun se on suljettu, voit silti tehdä Sofferin suosikkijuomaa kotiin: Aperol-auringonlaskua, joka on valmistettu Aperolin kanssa, greippimehua, kalkkia ja hilloja – yhtä virkistävä kuin beachy-pakopaikka.

mulperipuu Project pop-up in Tulum
Kohteliaisuus

Cabanas alkaen 168 dollaria; lazebartulum.com

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map