Vans tekee yhteistyötä Disneyn kanssa Magical New Shoe and Apparel Collection -tapahtumassa

Huomio Disney-fanit, tämä yhteistyö on ehdottomasti jotain innostumaan. Vans on yhdistynyt Disneyn kanssa maagiseen uusiin jalkineiden, vaatteiden ja lisävarusteiden kokoelmiin, joissa on kaikki suosikki klassikoistasi. Mutta tällä kaikkien aikojen kokoonpanolla on kierre, joka tekee siitä todella ainutlaatuisen: kalifornialainen brändi on kuvittanut kuvitteellisia piirtojulisteita muotoilemalla Mickey Mousea punaisella sneakerillä ja Minnie Mouse vaaleanpunaisella sneaker rinnalla perinteisten keltainen jalkineet vaihtoehtoja.

Young at Heart -linjaan kuuluu klassisia slip-on-tyylejä, joissa pääosissa ovat Mickey tai Minnie Mouse, alushousutettu snapsit Donald Duckin tai Winnie the Poohin kanssa ja Donald, Mickey, Goofy ja Pluto featuring hi-tops. Valikoimasta löytyy myös valikoima keppejä, hatut, reput, sukat ja paljon muuta..

RELATED: Osta Lauren Conradin Minnie Mouse-innoitettu kokoelma

Ja julkaisu ei tullut sopivammaksi ajaksi – Disneyland juhlii tänä vuonna 60-vuotisjuhlaan lukuisia erityisiä yllätyksiä.

Osta kokoelma, kun se putoaa ensi viikolla Vans-myymälöissä ja vans.comissa, ja tutustu alla oleviin malleihin.

Vans and Disney embed 2
Kohteliaisuus
Vans and Disney embed 3
Kohteliaisuus
Vans and Disney embed 1
Kohteliaisuus

KUVAT: Julkkikset, joilla on hauskaa Disneylandissa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 88 =

map