Vanna White on käyttänyt yli 6500 mekkoja Wheel of Fortune-mutta hänellä on yksi suosikki

Valokuvien vierittäminen Vanna Whitein kuvaruutuvalikoimasta on seurata iltapäiväjen kehittymistä erityisesti sparkly, ylimääräisiä iltapukuja. 35 vuotta, jolloin hän esiintyi Onnenpyörä, pelin näyttelijä emäntä on käynyt läpi yli 70 000 vaatetta Yhdysvalloissa ja koskaan toistanut yhtä. Hän on nähnyt olkalautojen nousu ja lasku, taffetti, spagettihihnat ja paljon paljetteja.

Ja vielä, kun häntä pyydetään kuvaamaan hänen henkilökohtaista tyyliään, White sanoo: “En ole valtava pukeutuja-ylempi. Suurin osa kaapistoni on farkut, T-paidat, tenniskengät ja asunnot. En edes tiedä, jos minulla on pukuvaat kammioissani. “

Tämä johtuu osittain siitä, että vastauksena tavallisimpiin kysymyksiin, joita White kysyy, ei hän saa pukeutua leningeihin. Suunnittelijat lähettävät näyttelyn stylistiä jopa 50 näytölle pikaliittimiä varten, ja kuhunkin kuvauspäivään White käyttää kuutta leningiä, yksi jokaisesta puoli tuntia kestäneestä episodista. On muotisääntöjä, kuten ei vihreitä, jotka ristiriidassa kirjain näytöt. Ja Valkoinen melkein aina parin omat 5-tuuman korkokengät. (Hän on ylpeästi hallinnoinut mukavan jalkineiden – sisäpiirin salaisuuksia.)

RELATED: STDs, vapaa vaatteet, ja enemmän Juicy yksityiskohdat alkaen poikamies Kerro-koko kirja

Vanna White - 1980's - Slide
?? 1980. Kohteliaisuus Ron Slenzak

White, 61, on kehittänyt tämän rutiinin, koska hän sai työnsä vuonna 1982. “Muistan, kun aloin aloittaa näyttelyn, istuin Patin [Sajak] vieressä sijaitsevassa meikkitaustassa ja sanoin hänelle:” Mietin jossa meillä on kymmenen vuotta “, hän kertoo hänen pitkäaikaisesta isäntänsä. “Pat ja minä voisimme korvata nuoremmilla ihmisillä”, mutta tässä vaiheessa White sanoo, että hänen yhteistyössään Sajakin kanssa on “vain osa Amerikkaa”. Miljoonat katsojat, jotka hänen huoneensa vierailivat joka yö, TV: n terveellistä mutta lumoavaa, amerikkalaista persoonallisuutta. Playboy Hänen ilmestymisensä vuonna 1987 ilmestyi lyhyesti uhkaava kuva, mutta hän nopeasti palautti sen anteeksi ja pyysi anteeksi “virhe” Tonight Show Johnny Carsonilla. Hän saa nyt kolmen sukupolven fanikirjeitä. Hän on kotitalouden nimi ja Nelly-lyriikki (“Minä olen seuraavalla lennolla / Maksulliset käteisvarat, ensiluokkainen, vieressä Vanna White”, rapper lauloi hänen 2000-kappaleellaan “Ride Wit Me”).

Mutta Valtiolle on paljon, että Amerikka ei ole vielä oppinut tuntemaan, että kun Valkoinen ei kierrä kirjeitä, hän viettää aikaa kääntyessään taloja tai koristelemalla niitä loma-asunnoiksi. (HGTV, tavata Vanna White.) Kansallispukupäivä, emäntä jakaa kaikkein hilpeimmän TV-vaatekaapin toimintahäiriöt, mitä Nelly sanoi kun hän kysyi häneltä näistä sanoituksista, ja käsivarsien harjoittelu, jota hän tekee backstage ennen palapelejä.

RELATED: Onko aika loppu Red Carpet Fashion?

1980
1980. ? Hyväksy Ron Slenzak

Mikä oli teidän reaktio, kun kuulit nimesi ensin Nelly-lauluun? Lapset olivat innoissaan, kuten “äiti, olet laulussa!” Ja tietysti olin innoissani myös siitä. Hauska asia, juoksin häntä osapuoliin ja kysyin häneltä: “Ollutko istua vierekkäin koneella?” Hän nauroi ja sanoi: “Ei, se vain riehui laulustani.”

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

 

Mikä on suosikki mekko, jota olet koskaan käyttänyt näyttelyssä? Siinä on erilainen muistaa. Se on valkoista ja siinä on vaaleanpunaisia ​​höyheniä pohjassa. [Stylist] Johnny Wujek, hän tuonut sen sisään. Pidin häneltä viikon vaatteita ja se oli yksi heistä. En tiedä miksi tämä mekko puhui minulle. Mielestäni se muistutti minua Barbie-mekosta, joka minulla oli 10-vuotiaana. Omassa elämässäni olen suuri Carolina Herreran fani. Ajattelen vain, että hänen tavara on ajatonta ja klassikkoa.

Se höyhenpukeutuminen näyttää melko vaikealta kävellä sisään. Se oli! Se osa ei ollut suosikkini, mutta se näytti hyvältä! Oli vaikea käydä, koska siinä ei ollut rakoja. Mutta se on OK. Selvisin.

RELATED: Melissa McCarthy’s No-Bullshit -tapahtuma rahan ansaitsemiseen

Vanna White - 2010's - Slide
2010-luvulla. Kohteliaisuus Carol Kaelson

Miten mekon valinta tapahtuu? Minulla on valtaa. Suunnittelija lähettää sen missä tahansa 30-50 vaatekappaletta kerrallaan, ja meillä on 12 näytettä kahdessa päivässä. Joten yritän leningit ja me valita 12 parhaan. Minulla on sanoma niissä. Yritän astua ulos oman tyylin laatikosta, koska ihmiset katsovat näyttelyä nähdäksesi mitä olen pukeutunut ja haluan näyttää kaiken. Yritän niitä jopa viikossa ennen tavallisesti. Meillä on tapana pysyä poissa olkapäästä. En voi nostaa kättäni ylimpään kirjeeseen.

Mitä suuntauksia olisit pitänyt ohittaa? 1980-luvulla se oli iso olkalaukku. Kun katsot taaksepäin näistä vaatteista, se on kuin minun vihani! En voi uskoa, että käytin sitä. Pallopukuja oli, kuten suuret Cinderellan kylpytakit. Voin ohittaa.

Vanna White - 1980's - First Show
1980. Kohteliaisuus ABC

Mikä on teidän huonoin vaatekaappiesi toimintahäiriö televisiossa? No, yksi hauskimmista oli joululoma-aikana. Lahjapaketti oli juuri siellä missä seisoin, ja jotenkin se sai kiinni mekkoani. En tiennyt sitä ja minä kävelen edestakaisin pulmapelissä ja tämä lahja on kiinnitetty pukeutani alareunaan. Ja Pat vain nauraa hysteerisesti; Minulla ei ollut aavistustakaan. Koko kierroksen läpi kuljetin sitä edestakaisin. Se meni virusta.

Lisäksi jatkamme lounasleirejä näyttelyiden välillä kolmannen näytelmän jälkeen [kuusi kuhunkin ammuntapäivään]. Ja vanhoina aikoina meillä oli tapana ottaa se huolta. Meillä oli eteläistä ruokaa, kuten mursiperunoita ja paistettua naudanlihaa, ja halusin ruokkia. Luulen jonain päivänä, että söin liikaa ja kävelin palapelilevyllä ja vyönni pudotti juuri keskellä kierrosta, se oli niin tiukka. Onneksi mikään ei sortunut. Jatkasin vain menossa. Toinen kerta, kun astuin pukuun helmasta ja vedin helmaan, jouduin vain olemaan varovainen, ettei laukaisi. Käytän näyttelyssä 5 tuuman korkokenkiä.

Onko se aina 5 tuuman korkokengät? Se on! Jokainen hetki voi saada pukeutua suunnittelija, joka ei tarvitse olla hemmed, joten on ollut muutamia kertoja, kun käytän pienempiä korkokenkiä, 2 tuuman, 3-tuumainen. Mutta useimmat niistä ovat 5 tuuman korkokengät.

Ovatko myös kengät lainoneet suunnittelijoilta? Ei, kengät ovat minun, mutta kerron sinulle, että useimmat kengät, joita käytän studiossa, eivät ole kalliita kenkiä, koska tiedät kuinka monta kilometriä olen kävellyt heitä ?! Enkä aio ostaa Louboutin-kenkiä näyttelyyn, kun se on täysipituinen puku. Käytän niitä kotona, farkkuilla [nauraa].

Mikä on temppuna löytää tyylikäs ja mukava kengät? Ne, joilla on alustoja edessä. Arvaus tekee hyviä. Ne ovat korkokenkiä, mutta niissä on 2 tuuman alusta etupuolelta, joten se on melkein kuin kävely 3 tuuman korkuisilla eikä 5 tuuman korkuilla. Luultavasti enemmän Guess kenkiä kuin mikään muu. Toinen, josta pidän todella mukavasta, on Stuart Weitzman.

RELATED: Tämä elämätapahtuma teki Busy Philipps lopettaa Chasing Skinny ja alkaa saada terveellistä

TK
2010-luvulla. Carol Kaelsonin ystävällisyys

Mitä olet oppinut omasta persoonallisesta tyylistäsi niin monta ulkonäöstä televisiosta? Koska pidän tyylikkäästi työstä, viimeinen asia, jonka haluan tehdä, on mekko tyylikkäästi, kun olen kotona. Tai vaikka menen ulos. Myös kankaat-taffetti ei anna, joten pidän enemmän joustavista ja mukavista kankaista.

Käytät aseita niin paljon näyttelyssä. Onko sinulla ennalta näyttävä käsiharjoittelu? Joo! Tahdon. Työskentelen kotona. Pyöritän ja teen Pilatesin, ja teen myös 10 kg. paino käsivarren harjoitukset. Minulla on jopa kaksi 10-lb. painot studiossa, ja yleensä ennen näyttelyä teen 50 toistoa. Omat käteni ovat paljaita ja haluan, että heidät näyttävät hyvältä, joten se pumppaa sen näyttelyyn. Kukaan ei todellakaan tiedä sitä. [Nauraa]

Käytätkö Spanxia?? Teen joitakin mekkoja, mutta käytän myös joskus housuja, kun käytän lyhyitä mekkoja, koska en voi seistä kehon meikkiä.

RELATED: Haircut, joka auttoi Taraji P. Henson löytää luottamusta

TK
Carol Kaelsonin ystävällisyys

Viimeksi juhlistit 35th vuosipäivänä näyttelyssä. Se on melko merkittävä ajaa näytön roolille. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että he ovat tehneet niin. Se on sellaista kuin yllään ne mukavat kengät. Meillä on ollut sukupolvia ihmisiä, jotka katsovat näyttelyämme. Meillä on 100-vuotiaita, jotka katsovat näyttelyämme. meillä on pienet vauvat, jotka katsovat pyörää pyörimään ja rakastavat värejä. Joku lähetti minut tänään yhden vuoden ikäisen tytön videosta, joka skeittaa TV: n eteen katsomassa näyttelyä. Kaikkien TV: n kaltaisilla tavoilla nyt on niin masentavaa, että on mukavaa olla 30 minuutin perhe-hauskaa aikaa.

Mikä on suhteesi Patin kanssa? Hän on työskennellyt 35 vuotta! Hänellä on, ja meillä on paras suhde koskaan. Meillä ei ole ollut yhtä argumenttia 35 vuoden aikana. Hän on helppo päästä mukaan. Hän on hauska. Olemme hyviä ystäviä kamerasta. Hän asuu Marylandissa, joten en näe häntä usein, mutta näen hänet, kun olemme paikalla, tai jos hän on LA: ssa näyttelyyn, menemme illalliselle. Olen ystäviä koko perheen kanssa. Hän tuntee lapseni. Tarkoitan, 35 vuotta! Hän on ehdottomasti minun on-kamera aviomies ja se on hieno!

Mitä mieltä olette siitä, että vihreät, mekaaniset kirjaimet siirtyisivät kosketusnäyttöihin? Usein vitsiin ja sanoin: “Onko mitään tapaa tehdä työstäni helpommin?” [Nauraa] ​​Se säästää aikaa näyttelyyn. Ja tietysti se teki myös työni helpommaksi. En tee mitään virheitä, koska en kosketa kirjettä, ellei se syty.

RELATED: Tess Holliday: Ovatko asiat muuttuvat vai muoti vain murskataan itsensä takaisin?

Vanna White - 2000's - Slide
2000-luvun. Kohteliaisuus Steve Crise

Katsotko muita peliesityksiä? Olin hyvin iso vaara tuuletin, ja katselin Onnenpyörä ennen kuin saan osuuden. Kirjoitin näyttelyn kilpailijaksi. He kirjoittivat minut takaisin ja sanoivat, jos olet koskaan LA: ssa, voit tulla ja koe. Enpä olisi arvannut…

Näin saat työpaikan? Ei ei! Menin nauhoitukseen Tanssitauti, joka oli näyttely 80-luvulla, ja poikaystäväni oli ystävä yhden tanssijan kanssa – heillä oli sama johtaja. Joten menimme näyttelyyn ja hän esitteli minut näyttelijän tanssijana ja sanoin hänelle: “Hei, voisitko esitellä minut Merville [Griffin, Onnenpyörä] Oikeanpuoleinen mies? Kuulen, että he etsivät korvaavaa Onnenpyörä.’ Koska Dancer Fever oli myös Merv Griffin -esitys. Sain haastattelun ja kuulustelin, ja minä olen se, joka sai työn!

Vanna White - 2000's - Slide
2000-luvun. Kohteliaisuus Carol Kaelson

Jos et olisi Vanna White, mitä tekisit nyt? Olisin todennäköisesti kiinteistönvälittäjä. Rakastan kiinteistöjä – miten he kääntyvät koteihin, minä rakastan sitä. Rakastan katsella HGTV: tä: Flip tai Flop, House Hunters, House Hunters International. Pidän Chipistä ja Joannasta [hyvä järjestelijä ylempi]. Hän tekee hämmästyttävää työtä, joka sisustaa ja koteja muutetaan.

Teetkö koskaan DIY: n sisustukseen kodin? Joo! Muutama vuosi sitten, ennen kuin se tuli niin suosittu, olisin ostaa enimmäkseen lomapaikkoja. Minulla on paikka autiomaassa ja olen korjannut sen ja myynyt sen. Se on eräänlaista harrastusta. Tein sen pari kertaa. Minulla on pari loma-asuntoa, jotka ovat eri puolilla maata, ja ajattelin niiden kääntämistä, mutta sen sijaan koristelin itselleni. Minulla on hiihtoalue, rantapaikka, ja vuokraan heidät. Se on pieni sivu, jota ihmiset eivät tiedä minusta. Nykyään on vaikea löytää varasta. Vuosia sitten? Hei, he olivat kaikkialla.

Onko Onnenpyörä unelma teini-ikäiselle Vannalle? Joo! Olin valtava Barbie-nukke [tyttö]. Pukeuduin aina Barbie-nukkeihini. Kun olin 10-vuotias, päätin haluan olla televisiossa. Se ei välttämättä ollut muotia; se oli pukeutumista. Joten se oli unelma 10-vuotiaana, ja katso! Tässä minulla on tämä hämmästyttävä työ, jossa tulen töihin, he pukeutuvat kauniisiin vaatteisiin ja tekevät hiukseni ja meikkiäni, ja se on minun työni!

Selaa enemmän Whitein Onnenpyörä näyttää läpi seuraavien vuosien.

1980

Vanna White - 1980's - Slide
1980. Ron Slenzakin mielestä
Vanna White - 1990's - Slide
? 1990.

1990

Vanna White - 1990's - Slide
? 1990. Ron Slenzakin mielestä
Vanna White - 1990's - Slide
Ron Slenzakin mielestä
Vanna White - 1990's - Slide
? 1990. Kohteliaisuus Steve Crise
Vanna White - 2000's - Slide
2000-luvun. Kohteliaisuus Carol Kaelson

2000-luvulla

Vanna White - 2000's - Slide
2000-luvun. Kohteliaisuus Carol Kaelson
Vanna White - 2000's - Slide
Kohteliaisuus Steve Crise
Vanna White - 2010's - Slide
2010-luvulla. Kohteliaisuus Carol Kaelson

2010-luvulla

Vanna White - 2010's - Slide
2010-luvulla. Kohteliaisuus Carol Kaelson
Vanna White - 2010's - Slide
2010-luvulla. Kohteliaisuus Carol Kaelson
Vanna White - 2010's - Slide
2010-luvulla. Kohteliaisuus Carol Kaelson
Vanna White - 2010's - Slide
2010-luvulla. Kohteliaisuus Carol Kaelson
TK
2010-luvulla. Carol Kaelsonin ystävällisyys
TK
2010-luvulla. Carol Kaelsonin ystävällisyys
TK
2010-luvulla. Carol Kaelsonin ystävällisyys

Saada kiinni Onnenpyörä joka viikko.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map