Vanessa Trump raportoidaan New Yorkiin eniten Elite Marinara -dinasten kastikeemestariin

Vanessa Trumpilla voi olla kyseenalaista makua miehillä, mutta et voi murskata hänen makunsa tomaattikastikkeessa. Sivu Six: n mukaan Donald Trump Jr: n entinen vaimo on kuulemma kastikeedustaja, eikä hän tuhoa miljoonia miljoonia Barillaa tai Pregoa. Ei, entinen Trump (syntynyt Vanessa Haydon) hyötyy kastike dynastia: Rao’s.

Rao’s on tomaattikastiketta, mitä Trump oli kiinteistöön: New Yorkin eliitti. Se on parasta parhaasta kaupungissa, joka voisi olla paremmin tunnettu pizzastaan ​​kuin itse Italian valtio. Rao: n 10-pöydän ravintola East Harlemissa on vaikeampi päästä sisään kuin löytää avoin juoksumatto Equinoxissa 2. tammikuuta. Se, että julkkis ei riitä pääsemään sinuun: Pöydissä on melko kirjaimellinen monopoli ja ilmeisesti Haydon-perheellä on ollut kulmakontti lukittuna vuosia.

Tässä on ateria, joka varmasti antaa sinulle motivaation maanantaina #ItsTheSauce #RaosHomemade ��: @prettyprovidenceblog

Rao’s Homemaden (@raoshomemade) yhteinen viesti

Sivu Six: n mukaan Vanessa myöhässä isä Charles Haydon oli Rosan omistajan Frank Pellegrino Sr.:n hyvä ystävä ja Rao’s Specialty Foodsin perustaja ja osakkaana Ron Straci. Ravintolassa alkoi ensiksi, ja vuonna 1992 yritys seurasi myyvä marinara-kastike. Se on sittemmin laajentunut sisältämään erilaisia ​​kastikkeita, oliiviöljyjä ja kastikkeita, mutta tavallinen marinara-kastike on mitä oikein kirjoitat kotiin.

VIDEO: Jessica Seinfeldin helppokäyttöinen Fettuccine Al Limonen resepti

Haydon ilmeisesti sijoitti noin miljoona dollaria Rosan erikoisruokavalioihin, kun hän antoi hänelle 30 prosentin omistusosuuden yrityksestä. Joten kun yhtiö myytiin vuonna 2017 viileäksi 415 miljoonaksi dollariksi, Haydonin perhe tuli paljon rahaa. Tyylissä on tavoitellut Vanessa ja Rao’n edustajille kommentteja.

RELATED: Kuka on Vanessa Trump? Donald Jr.: n Ex käytetään mallina

Leikkaa maaliskuuhun 2018, ja Vanessa Trump hakee avioeroa Donald Jr: ltä. Se on kiistaton, mikä tarkoittaa, että hän ei taistellut häntä rahasta. Nyt Donny haluaa selvittää tarkalleen, kuinka paljon hänen ex arvostaan. Mukaan New York Daily News, 27. huhtikuuta, “vastaajan vaatimus nettovarallisuudesta” jätettiin Donald Jr: n puolesta Manhattan Supreme Courtissa. Pohjimmiltaan hän haluaa tietää, kuinka paljon rahaa hänen ex-vaimonsa on.

Ehkä hän haluaa päästä tuon erikoiskastikkeen päälle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map