Vanessa Hudgens puhuu seksuaalisesta väärinkäytöstä väitteitä vastaan ​​entisen Co-Star James Franco

Vanessa Hudgensilla on paljon varastossa tänä vuonna, kun hän valmistautuu julkaisemaan kaksi tähtikuvioitua elokuvaa: Toinen laki Jennifer Lopezin ja Milo Ventimiglian kanssa Koiranpäivät, jossa hän tähtää Nina Dobrivin ja Eva Longorian kanssa.

Torstaina Tyylissä nousee laulaja-näyttelijän kanssa punaisella matolla Delta-pre-Grammys-puolueessa N.Y.C. -tapahtumassa, jossa 29-vuotias puhui seksuaalirikoksista, jotka äskettäin esitettiin hänen entisen tähtensä James Franco.

Vanessa Hudgens
Michael Stewart / WireImage

Takaisin vuonna 2012, Hudgens kuvasi mieleenpainuva merkki Jousipatterit Selena Gomez, Ashley Benson ja Franco.

Vanessa Hudgens James Franco Spring Breakers
Spring Breakers / Facebook

Kysyttäessä äskettäisistä väitteistä, jotka koskevat seksuaalista epätarkkuutta Katastrofitaiteilija tähti, Hudgens jakoi ajatuksensa.

“Tuen sitä, mitä hän sanoi”, hän sanoi viitaten lausuntoihinsa Late Show Stephen Colbertin ja myöhäisen yön kanssa Seth Meyers aikaisemmin tässä kuussa.

“Hän sanoo, että väitteet ovat vääriä, mutta hän tukee kaikkia naisia, jotka puhuvat, koska heillä ei ollut ääntä aiemmin, ja se, että he nyt tekevät, on hämmästyttävä asia”, Hudgens jatkoi. “Hän tukee sitä, tiedän vain, että rakastin työskennellä hänen kanssaan, hän oli aina hyvin kunnioittavaa.”

Vanessa Hudgens and James Franco
Walter McBride / Getty Images

Colbertin ulkonäön aikana Franco oli sanonut: “Katso, elämässäni, olen ylpeä siitä, että otan vastuuta asioista, jotka olen tehnyt. Minun täytyy tehdä se säilyttää hyvinvointini. Tein sen aina, kun tiedän, että jotain on väärin tai että sitä on muutettava, tein sen tekemään sen. “

“Asiat, jotka kuulin Twitterissä, eivät ole tarkkoja, mutta tuen täysin ihmisiä, jotka tulevat ulos ja voivat saada äänen, koska heillä ei ole ääniä niin kauan”, hän jatkoi. “Joten en halua, tiedä, sulje ne millään tavalla. Se on mielestäni hyvä asia ja tuen sitä. “

Ja hänen vierailunsa aikana Myöhäinen ilta Seuraavana päivänä Franco jatkoi. “Kuten sanoin, on olemassa tarinoita, jotka täytyy saada ulos, on ihmisiä, joita on kuultava. Minulla on omat sivuni tämän tarinan, mutta uskon näiden ihmisten, jotka ovat aliedustettuina saamaan tarinoitaan tarpeeksi, että minä pidättäytyä asioista, joita voisin sanoa vain siksi, että uskon siihen paljon “, hän sanoi. “Jos minun täytyy ottaa kolku, koska en aio yrittää aktivoida asioita, niin minä tahdon, koska uskon siihen paljon.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 59

map