Vanessa Hudgens on paras isosisko koskaan näillä Fun Vacay -kuvilla

Bikinit? Tarkistaa. Söpö video-selfies? Tietysti. Vanessa Hudgensin viimeisimpien instagramien mukaan 27-vuotias ja hänen pikkusiskonsa, Stella Hudgens, 20, viipyvät viikonloppuna kauniilla hausulla auringossa– ja he eivät tuota aikaa dokumentoida merenranta vacay meidän katseluun.

Perjantaina Hudgensin sisaret viipyivät päivän aurinkoon imeyttämällä moottoriveneellä, ja Vanessa löi itsensä tai kaksi prosessia. Valokuvissa (alla), Vanessa aloitti päivän virkistävän juoman kanssa ja ennen pitkää tytöt olivat nousseet veneeseen merellä viettämälle päivälle. Vaikka tanssivat ja heiluttavat joitain Coldplayin sävelmiä, Vanessa ja hänen sisarensa ovat selkeästi trooppisia hyvissä ajoin jättäen meille merkittävän matkustustiedon.

RELATED: Gisele Bündchen ja Tom Brady Pack kämmenlaitteella rannalla Getaway

Kun olet niin onnellinen olet vihdoin auringossa ☀️

Vanessa Hudgensin (@vanessahudgens) lähettämä video

#sograteful #happyvibes kiitos @davegrutman

Vanessa Hudgensin (@vanessahudgens) lähettämä video

RELATED: Ariel Winter lämmittää Bahamaa a Baywatch-Innoitettu uimapuku

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, päivä ei olisi täydellinen ilman todellista uppoutumista veteen. Kuten kaikessa, Hudgens säilytti go-big-tai-go-home-mentaliteettinsa, kun hän ja hänen sisansa sekä kumartelevat Aerie-bikinit hyppäivät vierekkäin merelle heidän pikavene-ratsastuksensa päällä. Hyvää matkaa, tytöt!

☀️������ @ stellahudgens

Vanessa Hudgensin (@vanessahudgens) lähettämä video

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 7

map