Valokuvalliset todisteet Angelina Jolie on Mrs. Smith IRL

Ei ole mikään salaisuus, että Angelina Jolie käy läpi haastavaa aikaa.

Hänen uskomattoman yleinen erottelu tohtori Brad Pittista on ollut vuosikymmenen tarina sen jälkeen, kun se räjähti syyskuussa 2016. Jolie ja Pittin avioerot ovat edelleen lakattava oikeudellisessa draamassa, joka on kuulemistilaisuus ja katkera kiista elatusapu.

Huolimatta media-firestormista, 43-vuotias Jolie oli kaikki hymyillään Beverly Hillsissä torstaina, jolloin Oscar-palkittu näyttelijä astui ulos tyylikkäästä mustasta kokonaisuudesta, joka muistuttaa häntä Herra ja rouva Smith hahmon allekirjoitustyyli. Kesäkuumaa syrjään, kuuden äiti valitsi pitkähihainen musta pusero ja tupakansytyttimet. Jolie pyöreät aurinkolasit, musta kitten kantapumput ja kermanvärinen Céline-käsilaukku.

Angelina Jolie
Terma, Bruce, Javiles / BACKGRID

Toinen syy hymyillä (paitsi Angelina Jolie ja kaikki)? Maleficent-tähti nimettiin maailman toiseksi eniten maksulliseksi näyttelijäksi Forbes. Kaikki jotka ja Céline-laukku? Ei paha, Ange.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 61 =

map