Vaaleat hiukset, älä huolehdi! Khloé Kardashian paljastaa kevyemmän sävyn

Hänen sisarensa Kim on voinut vaihtaa hänen platinan värisävynsä luonnolliselle brunetteilleen, mutta se ei aio pysäyttää Khloé Kardashiania pyrkimästä Blonderin tavoitteisiin!

Aiemmin tässä kuussa, tähti amped hänen ombré vaikutus, vain kirkastaa uudelleen vankka vaalea sävy viikonloppuna. Khloé riehui ensin dip-dye-trendistä takaisin vuonna 2013, kun hän lisäsi kultaisia ​​vinkkejä hänen syvään brunette-sävyynsä ja hänen kohokohdistaan ​​on kiivetä jatkuvasti. Tällä nopeudella hän on hyvin menossa platinaan, mutta älä odota, että hän lyövät pitkät kerroinsansa pian.

“Hiukseni ovat kuin turvavälineeni”, hän kertoi aiemmin Tyylissä. “Harvoin kuluvat hiukseni, minulla on tämä hermostunut tapa, jossa kosketin hiuksiani ymmärtämättä sitä — äiti soittaa minulle puheenvuoron jälkeen ja tulee olemaan kuin” Lopeta leikki hiuksillasi! “” Jos meidän säikeet näyttivät loistavilta, meillä olisi vaikeuksia päästää irti myös!

KUVAT: Katso lisää Celebrity Hair Makeovers vuodelta 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 90

map