Uusi Anastasia Beverly Hillsin hehku-sarjat tekevät sinusta hehkua kuin Sailor Moon

Anastasia’s Glow Kits ovat lahja, joka pitää antaa. Vakavasti. Jos haluat korostuksen, joka lopettaa kaikki kohokohdat, voit parhaiten tavoittaa yhden niistä. Ilmeisesti huomasimme iloa, kun teimme AM Instagram -kiekkoamme tavalliseen tapaan, ja törmäsimme valtavaan ilmoitukseen rakastetusta Anastasia Beverly Hillsista. Ja mitä, rukoilkaa, on meidät tehnyt raivoa? Voi, vain joitain suuria lisäyksiä Glow Kit famiin. NBD. 

#moonchildglowkit #glowkit #anastasiabeverlyhills

Valokuva, jonka lähettäjä on Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

Esittelyssä Moonchild ja Sweets #GlowKit ��Laukaisu hyvin pian ✨ 40 dollaria kukin ✨ Nämä sarjat ovat saatavilla hyvin pian saatavilla yksinomaan AnastasiaBeverlyHills.com ei ole saatavilla kaupoissa * Varmista tarkistaa sivu käynnistää ilmoituksia. Emme ilmoittaudu käynnistysajalle / päivämäärälle ruuhkaisen liikenteen välttämiseksi ja sen varmistamiseksi, että kaikilla on mahdollisuus ostaa nämä sarjat #anastasiabeverlyhills #moonchildglowkit #sweetsglowkit

Valokuva, jonka lähettäjä on Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

�� Makeiset #GlowKit �� # sweetsglowkit #anastasiabeverlyhills

Valokuva, jonka lähettäjä on Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

RELATED: Nyt tiedämme Peyton Listin Secret Beauty Talent, ja et usko mitä se on

Nimi? No, se on monikko, koska siinä on kaksi, mutta “Moon Child” ja “Sweets” ovat meille sellaisia ​​freaking out. 

Syy, miksi olemme niin tyytyväisiä? Jokainen sarja sisältää neljä sävyä. “Makeiset” on persikka-vaaleanpunainen ja herättää karkkia, ja “Moon Child” on neljä viileää sävyä, jotka herättävät tähdet yötaivaan.

Hehku Kit-MoonChild.jpg
Mike McNeil

Mutta vielä paremmin, nämä sarjat antavat meille lopulta mahdollisuuden jäljitellä suosikki lapsuuden superheroine hehkua, erityisesti Sailor Moon. Muista, kun he muuttuisivat ja hehkuttaisivat sateenkaaren värejä? Sama. Nyt voimme kirjaimellisesti tehdä sen, vaikka emme aio pelastaa maata pahan voimilta.

Mutta tietenkään ei ole mitään, joka estää sinua tekemästä sitä, ja nyt teet sen tappajahahmolla, joka pyyhkii upeita kasvosi korkeita pisteitä pitkin. 

RELATED: kasvojen naamarit, jotka tekevät “ei edes” päivää parempaa

Se on inhimillisen fantasian maailma. Jokainen osa, jokainen sen olento, sen palan unelmista ja ihmisen toiveista. Niinpä sillä ei ole rajoja “- The Neverending Story, Michael Ende ��Luonnonmukainen Moonchild Glow Kit �� PHOTO: @giulianobekor CD: @Norvina MUA: @jordanliberty MALLI: @ fernandocabral07 HAIR: @robsalty LISÄVARUSTEET @ mariannaharutunian STUDIO: @hubblestudio #MoonchildGlowKit # anastasiabeverlyhills #glowkit

Valokuva, jonka lähettäjä on Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

�� Moonchild #GlowKit PHOTO: @giulianobekor CD: @Norvina MUA: @jordanliberty MALLIT: @javeonnagordon HAIR: @robsalty STUDIO: @hubblestudio #anastasiabeverlyhills #moonchildglowkit

Valokuva, jonka lähettäjä on Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

Hehku on kaikille �� Esittelyssä ��Sweets Glow Kit��: @giulianobekor CD: @Norvina MUA: @jordanliberty MALLI: @sebastiansauve HAIR: @robsalty STUDIO: @hubblestudio #sweetsglowkit #anastasiabeverlyhills #glowkit

Valokuva, jonka lähettäjä on Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

Anastasia Beverly Hills Instagramin mukaan voimme odottaa näitä makeita herkkuja hyvin pian, ja ne ovat saatavilla ostettavissa netissä vain 40 dollarin kappaleelle. Tallenna tämä sateiselle päivälle töissä, kun olet mielialalla vakavaan pick-me-upiin. Tiedät mitä tarkoitan? Emme voi odottaa, kunnes kuulemme uutisia virallisesta käynnistämisestä, koska poskipäät eivät voi kestää mennä ilman hehkua. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 51

map