Uuden jalkakäytäväjämme: Feiyue virallisesti aloittaa Yhdysvalloissa tänään

Ellei sinulla ole lonkkaavia eurooppalaisia ​​tai kaukana olevia sukulaisia ​​Aasiassa, et ehkä ole kuullut Feiyusta. Ranskan sneaker-brändi voidaan jäljittää takaisin 1920-luvulle asti, jolloin sen kevyt kankaasu (kuvassa yllä) oli kokonaan kiinni kiinalaisten työmiehien ja taistelulajien ammattilaisten valitsemana kenäkseen, ennen kuin se vuonna 2006 mainostettiin rakastetuksi streetwear-katkelmaksi. Näin ollen yhteistyökumppanit tykkäävät Céline, Agnès B, ja swarovski seurasi, samoin kuin kuuluisia fanit, mukaan lukien Miranda Kerr, Reese Witherspoon, ja Orlando Bloom. Nyt viimeinkin trendikäs kulttimerkki tunkeutuu Yhdysvaltojen markkinoille.

RELATED: 10 tuoretta paria valkoisia lenkkareita käytettäväksi (pois sinun Stan Smiths)

“Esittelyssä Feiyue Amerikasta tällä hetkellä tulee olemaan todella jännittävää, koska amerikkalaiset ovat niin suuria faneja hienoista lenkkareista”, luova johtaja Patrice Bastian kertoo Tyylissä. “Meillä on identiteetti ja karisma, ja mikä tärkeintä, he eivät näytä minkään muun tyylin”. Feiyuen symbolinen malli, valkoinen Fe Lo Classic, sisältää allekirjoituksen raidat ja joustavan pohjan, joka tekee niistä ihanteellisen matkustamiseen. (Muita hienoja pisteitä: ne näkyvät myös Foster the Peoplein “Pumped Up Kicks” -musiikkivideossa). Selaa alaspäin, jotta voit ostaa neljä brändin tyylistä, saatavilla nyt osoitteesta feiyue-shoes.com (hinnat vaihtelevat välillä 65 dollaria ja 130 dollaria).

1. Fe Lo II Sneaker (75 dollaria)

Feiyue
Kohteliaisuus

2. Fe Lo Valkoinen Sneaker (65 dollaria)

Feiyue
Kohteliaisuus

3. Fe Lo II Dragon Scale Gold Sneaker (120 dollaria)

Feiyue
Kohteliaisuus

4. Fe Lo Plain Vaaleansininen Sneaker ($ 70)

Feiyue
Kohteliaisuus

KUVAT: Angelina Jolie ja Olivia Munnin uusi suosikki Tote

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 10

map