Uskonnollinen rituaali Kim Kardashian ja hänen perhekäytäntöään joka aamu

Kardashian-miehistöä voidaan tunnustaa nimellä “Raamattu!” – keino ilmaista jotain, mitä todella tarkoitat, jotka ovat peräisin ihmisiltä, ​​jotka kiroilevat Raamattua tuomioistuimessa – Pidä kiinni Kardashian kanssa, mutta perheen suhde uskonnolliseen tekstiin menee kaukana slangista.

“Emme jakaa sitä paljon, mutta olemme todella uskonnollisia”, Kardashian sanoi kuuluisasta perheestä haastattelussa muoti. “Aloitamme päiväni ryhmäkeskustelulla, jossa on äitini Raamatun jae, ja jokainen soittaa sen merkityksestä. Olemme hyvin kristittyjä, ja työolot ja kursi ovat peräisin niin monta vuotta katolisessa koulussa.”

Kim Kardashian lead
Kevin Mazur / MG18

Yllättynyt? Älä ole. Kardashians ovat puhuneet uskonnosta ennen. Kimin nuorempi sisko Khloé jopa kirjoitti siitä kauas vuoden 2016 Lenny Letter -lehdessä, hauskaa siitä, että jotkut ihmiset eivät ehkä ennusta todellista uskonnollista omistautumistaan. 

“Kun ajattelet Kardashiania, harras luultavasti ei ole ensimmäinen asia, joka ylittää mielesi. Uskokaa tai älkää, tulen hyvin uskonnollisesta perheestä “, hän kirjoitti.

Khloé selitti, että hänen isänsä Robert Kardashian oli kristillistä armenialaista, ja hän meni aina esiopetukseen tai katolisiin kouluihin.

RELATED: Miksi ihmiset kimppiään Kim Kardashianin kanssa Lollipopin edistämisestä

“Menimme kirkkoon joka sunnuntai uskonnollisesti”, hän kirjoitti. “Kun aloitimme vanhenemisen, isäni pysähtyi menemään kirkkoon, mutta hän yhä luki Raamatun joka ikinen päivä”, hän sanoi. “Sunnuntaisin tuli siitä, että hän tuonut kirkon ja uskonnon kotiimme. Hän soitti evankeliumimusiikkia – sillä oli niin paljon sielua ja hän rakasti sitä.”

Perheen matriarka Kris Jenner vain toisti tuon tunteen. 

“Jopa perhe, joka hullu kuin meidän, voi olla hyvä suhde Jumalaan”, Jenner sanoi vuonna 2011. 

Kuulostaa siltä, ​​että katolinen innoittama Met Gala -teema muutama viikko sitten oli Kar-Jennerin miehistöön sopivampi, kuin luulimme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 60

map