Usko Se: Jessica Chastainin Sexy Golden Globe -paidat oli varmuuskopio toisesta tapahtumasta

Jessica Chastain oli epäilemättä yksi parhaista pukeutuneista tähdistä Golden Globesilta viime yönä, missä hän hämmästytti punaisella matolla nestemäisen pronssisen metallisen Atelier Versace -paita ja häikäisevät Piaget-jalokivet.

“Pyysin pukeutua muutama päivä sitten”, Chastain kertoo Tyylissä. “He tekivät sen minulle, luulen, takaisin toukokuussa varmuuskopioina. Käytin jotain heidän Cannesiin ja tämä oli minun varmuuskopio, ja sitten laitoin sen toisena päivänä ja ajattelin, mikä hyvä varmuuskopio oli. käytä tätä! “

RELATED: Yksi kuumimmista Golden Globes Red Carpet Hair Trendit? Side-Swept Glamour Waves

Kun pyysimme tähtiä, mitä hän rakasti eniten ulkoasusta, Chastain vastasi nopeasti. “Se oli helppoa”, hän sanoo. “Tarkoitan, kun työskentelet suunnittelija kuten Versace Atelier, mekko tulee melko helposti.” Näyttelijä, joka oli ehdolla parhaalle näyttelijälle näyttelijä-elokuvassa Motion Picture in hänen työnsä Viuhkeviin vuosiin, myös paljastui, että hänen ensemble kunnioitettiin kriitikoiden ylistämästä elokuvasta. “No, se on hauskaa”, Chastain sanoo. “Jos aiot mennä aihepiiriin sen suhteen, näyttää siltä, ​​että öljy on liukas, ja elokuvani koskevat lämmitysöljyä.

KUVAT: Paras punainen matto näyttää vuoden 2015 Golden Globe -palkinnoista

Scott Huverin raportoimalla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map