Useita naisia ​​syyttää muotokuvaaja Patrick Demarchelier seksuaalisesta väärinkäytöstä

Jos yksi asia, jonka #MeToo -liike on tuonut esille, on se, että seksuaalinen häirintä tapahtuu kaikissa työpaikoissa. Viime vuoden lopulla Harvey Weinstenin skandaali rohkaisi Hollywooda näyttelijöiden kanssa, jotka puhuivat paitsi elokuvantuottajaa vastaan ​​myös monia muita miehiä, kuten Kevin Spacey, Jeffrey Tambor ja Ed Westwick. 

Nyt 2017-mallin aikana liikkeelle nousemalla liikkeellä on lisäämällä äänensä #MeToo-liikkeeseen. Yli 50 mallia puhui Boston Globetutkimuspäällikkö Spotlight, seksuaalisesta väkivallasta ja väärinkäytöksistä, joita he kokivat kuuluisten valokuvaajien, agenttien, stylisteiden ja ohjaajien käsissä. Tavoitteena on paljastaa sarjapethieläimet sekä vaatia suojaa – kuten uusin sääntö New Yorkin muotiviikon aikana – tarjota yksityisiä paikkoja muuttamaan – teollisuudessa, joka hyödyntää usein nuoria malleja. 

Sekä naiset että miehet – jotka puhuivat Globe tehtiin uskottavia väitteitä 25 suuritehoista muotialan ammattilaista vastaan. Syytettyihin kuuluu joitain tunnetuimpia muotiteollisuuden nimiä, kuten Patrick Demarchelier, joka oli prinsessa Dianan henkilökohtainen valokuvaaja. 

RELATED: Coco Rocha ilmoitti pysyvän hiljaa häirinnästä mallinnustyössä

Weinsteinin syytösten jälkeen yksi Demarchelierin entisistä avustajista kirjoitti viime lokakuussa Vogue-päätoimittaja Anna Wintourille hänen kokemuksistaan ​​valokuvaajaa ja pyysi häntä lopettamaan lehden suhde häneen. Hän kirjoitti kertoen Wintourille, että hän surmasi häntä, kun hän oli 19-vuotias. Lopulta peläten hänen työtä ja uralla etenemistä, hän antoi hänen edistyksensä, mutta aina, kun hän kieltäytyi, Demarchelier myöhemmin lyö hänet. 

“Se sattuu sydämeeni niin paljon miettimään kuinka monta tyttöä, monet minun oma tyttären iän, jotka ovat joutuneet turvaamaan tai antamaan edistyksensä, koska en ole puhunut tuohon aikaan”, nainen, joka on pyytänyt ovat edelleen nimettöminä, kirjoitti toisessa sähköpostissa, joka lähetettiin mallinnusryhmään. “Muistan monia testiotteita, joissa oli teini-ikäisiä tyttöjä, joissa Patrickin avustajien joukko (mukaan lukien minä) hylättiin päiväksi vain etsimään alastomia kuvia tytöstä pimeässä seuraavana päivänä.”

muoti ja muut Condé Nastin julkaisut Globe 10. helmikuuta, että he ovat keskeyttäneet suhteensa. “Olemme ilmoittaneet Patrickille, ettemme tule työskentelemään hänen kanssaan lähitulevaisuudessa.”

RELATED: Kate Upton Detaljit Seksuaalinen häirintä Paul Marciano

Globe haastatteli kuutta muuta naista heidän kokemuksistaan ​​Demarchelierin kanssa, joka syytti häntä ei-toivotuista edistyksistä, mukaan lukien työnnettäessä mallin käsiä hänen sukupuolielimiinsä ja tarttumalla toisen mallin rintaan.  

Neljä vuotta sitten toinen nuori malli kohtasi Demarchelieria ampumalla, väittäen pyytäen teini-ikäistä mallia: “Voinko nuolla pussistani?” mikä osoittaa, että jos hän sanoi kyllä, tekisi hänet kuuluisaksi. Hän hylkäsi hänen edistyksensä ja heti lähti ampumaan Pariisissa. Kaksi vuotta myöhemmin, hänen mielenosoituksista huolimatta, hänen agentit varasivat hänet toisen ampumaan hänen kanssaan, missä hän kysyi häneltä saman kysymyksen. 

Demarchelier kiistää väitteet ja kertoi Globelle, että on mahdotonta, että häntä vastaan ​​esitetyt syytökset ovat totta. “Ihmiset valehtelevat ja he kertovat tarinoita”, hän sanoi. “Se on naurettavaa.” Demarchelier sanoi, että hän ei “koskaan, koskaan, koskaan” koskettanut mallia sopimattomasti. Hän kertoi sanomalehdelle, että hän on naimisissa, kutsumalla syytöksiä “puhtaaksi valehtelemalla” malleilla, jotka “turhautuvat, jos he eivät toimi.”

Hän on tuskin ainoa raskaansukuinen muotiteollisuus nimeltä. Muita ovat David Bellemere, jonka valokuvista on ilmestynyt elle ja Marie ClaIre Italia; ja Greg Kadel, joka on ammuttu mega-brändeihin, kuten Victoria’s Secret ja muoti

Mallit kuten Coco Rocha ja Kate Upton kertoivat Globelle myös kokemuksistaan. Rocha on laulanut hänestä eräästä tapauksesta Terry Richardsonin kanssa, joka näytti olevan orgasmia ammutessaan häntä lähes kymmenen vuotta sitten. “On mielenkiintoista ja turhauttavaa, että nyt ihmiset haluavat lopulta kiinnittää huomiota”, hän kertoi Globe. On “ihmisiä, jotka ovat epäilemättä kuulleet näitä tarinoita viimeisten 20 vuoden aikana”, hän lisäsi, “ja ei ole tehnyt mitään.” Viime päivinä Upton on syyttänyt Guessin perustajaa Paul Marcianoa hyökkäyssanoista, jotka hän kiistää. 

Lue koko raportti osoitteessa bostonglobe.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 76

map