Useimmat juhlava Holiday Beauty Look, mukaan Kerry Washington’s Makeup Artist

Loma-kausi on täydessä vauhdissa, joten todennäköisesti muutamat osapuolet ovat jo valmiiksi kalenterissasi tällä viikolla, ja muutamat niistä tapahtuvat heti sen jälkeen, kun kello on poissa työstä. Party-mekko on valmis nopeaan muutokseen, ja kun kauneuden ilme on tasavertainen osa houkuttelevaa ja helppo hallita, älä pelkää koskaan – Kerry Washingtonin meikkitaiteilija Carola Gonzalez tarjoaa hänen salaperäisiä neuvoja. “Pidän hopeisen silmän yhdistelmästä punaisella huulella”, hän kertoo Tyylissä. “Se hämmästyttää kaikkia, se on helppo tehdä, ja vaikka se on yksinkertainen, ilme on todella juhlava. Voit käyttää sitä vain muutamassa minuutissa, joten se on täydellinen, jos menet jonnekin töiden jälkeen.” Pro neuvoo menemään Neutrogenan ravitsevaan pitkäkestoiseen Shadow + Primer -palettiin Smoky Steelissä ($ 9, drugstore.com) ja lisäämään voimakkuutta yrittää käyttää kosteaa varjoharjaa. “Tämä tekee väreistä voimakkaampaa ja metallista”, Gonzalez lisää.

Kerry Washington Embed
Kohteliaisuus

RELATED: 7 Julkkis-inspiroinut uudenvuodenaatto Makeup näyttää kokeilla nyt

Käytä ulkoasua Washington, joka on Neutrogena-globaalin brändin suurlähettiläs, joka esittelee valokuvan edellä inspiraationa. Käytä varjoa suoraan kansiasi, lisää ohut raita vuoraukseen ja viimeistele sitten muutamia ripsivärejä. Pyyhkäise punaisesta huulipunasta, ja olet hyvä mennä. Gonzalez suosittelee menemään kauppaan kokeilla muutamia, kunnes löydät sellaisen, joka täydellisesti lohkaisee alivälileikkauksia (se voi olla hankalaa, joten laitetaan yhteen oppaat) tai poimimalla yksivärinen kokoinen väri, kuten Neutrogena’s MoistureSmooth Color Tikkuja joko Cherry Pink tai Wine Berry (9 dollaria kukin, ulta.com). “Yritä olla liian voimakas molemmilla alueilla, sillä tarvitset tasapainon näiden kahden välillä”, Gonzalez lisää. “Tiedät, kun löydät täydellisen punaisen huulipunan, se tuntuu siltä.” Ei toisin kuin söpöjuhlainen puolue pukeutunut työtilaansi, tietenkin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 32

map