Up Your Beauty-pelisi! Nämä ovat kauneusasiantuntijoita seurata Instagramia

He ovat päähineitä hiusten ja meikkipuiden takana, jotka löytyvät punaisista matoista, toimituksista ja kiitoteistä, jotka toimivat seuraavana kauden kauneuden trendinä. Ei ole väliä kuinka klassisesti trendikäs tai rohkea, (ota Pat McGrathin liioiteltu hämähäkki ripset Louis Vuittonissa), teemat meikkitaiteilijat muuttavat kauneuden maisemaa tarpeeksi, että heidän kauneuden luomuksiaan myöhemmin jäljitellään passerby.

Monet ovat myös itsenäisiä yrittäjiä, jotka kantavat vuosien kokemuksensa erittäin menestyksekkäiksi hankkeiksi, kuten Charlotte Tilburyn meikkivoima tai Pat McGrathin keikka luovan P & G Beauty -projektin johtajana, joka edustaa markkoja, kuten CoverGirl ja Max Factor. Jos haluat kulissien taakse päästäksesi kauneuden maailmaan, tai tarve tietää mitä huulipuna Emma Stone piti viime yönä ensi-iltana, nämä ovat Instagram-tilejä (jos et vielä ole)!

Mara Roszak (@mararoszak)Se on varmasti ollut Bob -vuosi, kiitos Roszakille, joka on pilkuttanut tähtien hiuksia (kuten Emma Stone ja Kate Mara) tyyliin, kuten hänen, hyvin … työsi. Vaikka pipat sallivat vähemmän hiusten leikkaamista, Rozak on onnistunut keksimään ne uudelleen, luomalla punottu updos ja vanhoja koulujen sormien aaltoja tai lisäämällä makea kosketus tyylikkäisiin barretteihin.

122314-meikki-instagrams-5-480.jpg
Instagram / patmcgrathreal

Pat McGrath (@patmcgrathreal)Muotiviikon keskellä näet McGrathin moottoripyörän takaosasta zoomaamalla näyttelystä osoittamaan, missä kysynnänhoitaja meikkitaiteilija tuottaa monta kauden parhaita (ja usein kopioituja) ulkoasuja. Mitään kauneutta ei ole ulottuvilla McGarathille, joka hallitsee sekä minimaalinen (Bottega Veneta) että ulkopuolisten tavallisten asiakkaiden kuten Dolce & Gabanna, Dior ja Versace.

122314-meikki-instagrams-4-480.jpg
Instagram / ctilburymakeup

Charlotte Tilbury (@ctilburymakeup)Kate Mossin go-to makeup artist julkaisi äskettäin nimetön kauneuslinjan, joka keskittyy noin 10 ikoniseen ulkonäköön, mukaan lukien “The Rebel” ja “The Uptown Girl”, jonka innostaa hänen korkean profiilinsa asiakaskunta ja kuvakkeet kuten Audrey Hepburn ja Kate Middleton. Mukana kosteuttavat huulipunat ja kauniit paletit löydät sopivasti dubattua “Magic Cream”, Tilburyn ainutlaatuista salaista tuotetta, joka on infuusio kukkauutteisiin ja BioNymph Peptide Complex -tuotteeseen terveellistä, nuorempaa näköistä ihoa varten.

122314-meikki-instagrams-2-480.jpg
Instagram / marktownsend1

Mark Townsend (@ marktownsend1)Hiusguru, joka sai alkunsa alan kuvataidellisen Sally Hershbergerin avustajaksi, laskee Mary-Kate Olsenin “14 vuoden muusiksi” ja Jennifer Lawrence, Lea Michele ja Rachel McAdams tavallisiksi asiakkaiksi. Ei huono keikka, eikö? Townsend ei ole yksi temppuinen poni, masteroitava punokset, monimutkainen updos ja yksi vuoden suosituimmista juhlallisista tyyleistä: teksturoitu bob.

122314-meikki-instagrams-1-480.jpg
Instagram / patidubroff

Pati Dubroff (@patidubroff)Dubroff on yksi Hollywoodin eniten kysytyistä meikkiartisteista, jotka säännöllisesti antavat lahjojaan A-listereille ja asiakkaille Tyylissä, (mukaan lukien meidän Diane Kruger -katso-ampumme!). Hänen rehu on täynnä innostavia lainauksia, flashbacks Hannah Montana aikakauden Miley, ja uusia kauneus tuotteita hän houkuttelee.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 94

map