Unelmiesi pakastettu meikki kokoelma tapahtuu

Tosiasia: jokainen joka on nähnyt elokuvan jäädytetty huusi vähintään kahdesti elokuvan ajoaikaa. 

Ollutko alkuperäisen juonenkirjoitus, johon vanhemmat osallistuivat, tai kun sinä vaikutit sisaruuden todellisen voiman avulla, vuodatte muutaman kyyneleen. jäädytetty on jonkin verran Mambo No. 5 -vaikutusta, kun puhutaan sen nimestä – heti kun kuulet otsikon joko Let It Go tai Haluatko rakentaa lumiukkoa? jää kiinni päähäsi, missä se säilyy, kunnes lopulta lopetat ja jonotetaan ääniraita Spotify-laitteella. 

Mally Roncal saa sen. Pro makeup artist Mally Cosmetics -brändin takana on koonnut Disneyin kanssa jäädytetty-innoittamana meikki kokoelma, joka tekee sydämesi laulamaan Kristen Bell ja Idina Menzel duettoa. 

jäädytetty Mally 2
Kohteliaisuus
jäädytetty Mally 1
Kohteliaisuus

Roncal, joka on aiemmin työskennellyt Mariah Careyn ja Beyoncén kanssa (NBD, oikea?), Sattuu olemaan kolmesta äidistä, joten hänen ei tarvitse katsoa liian pitkälle inspiraatiota ajatellen, että jäädytetty saa säännöllistä peliä kotitaloudessaan. “Kolmen kauniin tyttären äitinä tarina kertoo minulle niin voimakkaasta, tunteellisesta tasosta”, hän sanoo. “Elsa on kiillotettu ja tyylikäs, mutta kova, vahva ja voimakas, Anna on vapaana, optimistinen, energinen ja leikkisä, mielestäni naisia, meillä kaikilla on monia eri puolia persoonallisuuksillemme, ja nämä kokoelmat vangitsevat heidät täydellisesti. ” 

Elsa ja Anna yksityiskohtaiset kuvitukset, jotka on koristeltu yksityiskohtaisesti Elsa ja Anna, ovat tähän asti kaikkea kauheita, mutta onneksi voimme kertoa sinulle kaikista tuotteista. Jokaiseen ruutuun on sijoitettu luomivärejä, päällystakkeja, ripsiväriä, punastusta, huulikiiltoja ja lumihiutaleen muotoisia peilejä, jotka vastaavat sinisiä tai purppuripakkauksia. Roncal luultavasti julkaisee lisää yksityiskohtia brändin sosiaalisesta mediasta tänään, joten pidämme silmällämme Instagramissa silmiinpistävillä tuotteilla. 

VIDEO: Josh Gad Kiitos jäädytetty Costar Kristen Bell “kirjaimellisesti säästäen” perheensä Hurricane Irmasta

 

Haluatko saada kätesi molempiin sarjoihin? Mally Beauty jäädytetty keräys debytoidaan marraskuussa qvc.com: ssa sekä ilmassa, missä Roncal näyttää tuotteista. Kun otetaan huomioon, että aiemmat Mally Beauty -ohjelmat ovat loppuunmyyty 40 minuutissa kanavalla, on turvallista odottaa, että tämä Disney-hyväksytty kokoonpano saattaa voittaa tämän ennätyksen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map