UFC Champ Ronda Rousey on kaikesta Goat Yogasta

Tyylissä June - Ronda Rousey
Ture Lilliegraven / ELOKUU

Angelique Serrano

17. toukokuuta 2018 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Mixed-martial-arts pro Ronda Rousey kasvoi vahvalla roolimallilla. “Äitini [AnnMaria De Mars] oli maailmanmestari judossa [vuonna 1984]”, Rousey sanoo. “Kun katsot, että maailmanmestari kävelee olohuoneesi läpi, sinusta tuntuu, että kaikki on mahdollista. Esimerkki, jonka hän teki, teki minulle päämäärän. “Rousey hallitsee judoa teini-ikäihinsä, ja voitti pronssiemallin urheilussa vuoden 2008 kesäolympialaisissa. Hän voitti lukuisia voittoja seuraavassa luvussa UFC: n naisten Bantamweight Championship -taistelijana ja hiljattain täytti lapsuuden unelman liittymällä WWE: lle ja voitti WrestleMania 34: n rengasristeilyt. Kaiken kaikkiaan pysyessä henkisesti ja fyysisesti vahva on edelleen ensisijainen tavoite. “Jos ajattelet, miten näytät, kun työskentelet, et edisty tarpeeksi kovasti”, hän sanoo. “Mielestäni on hyvä, että tytöt saavat särkyvät ja hikiset ja antavat itsensä … vain ole täydellinen koko ajan, tiedäthän?”

RELATED: Bella Hadid sanoo, että hänen hymyilevän aikakautensa on ohi 

LIITTYVÄ VIDEO: Koiran jooga auttaa ihmisiä ja heidän lemmikkejäan Rentoudu yhdessä

Vieritä alaspäin Rouseyn harjoittelun rutiininomaisiin tarpeisiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map