Tyttö juna-tähti Emily Blunt kuuntelemalla humalassa, voittamalla hämmennys ja pitämällä matala profiili

Ei ollut helppoa muuttaa Emily Bluntin paisutettua alkoholistista hänen pääosassaan erittäin ennakoidussa trilleri Tyttö junassa. Ensinnäkin oli poskipuhaltimia. “Prosteiininen ihminen loi nämä muotit, jotka leikkautuivat hampailleni, jotta kasvoni näyttävät turvotuksilta”, kertoo Blunt, joka yhdessä hänen meikkiartistinsa, Kyra Panchenkon kanssa, opiskeli mukavia ajureita ottaessaan esille juuri oikein. “Kun kuvasimme, olimme hyvin tarkkoja siitä, missä hän oli päivän aikana: kuinka humalassa hän oli, olipa hän sitten hungover”, sanoo Blunt. “Kyra on niin lahjakas. Hän käytti harmaata varjostusta silmänsä alla tuoda esiin piirejä ja pienen harjan maalata hämähäkkimäisiä kaikkialla kasvoillani. “Ja kenties kummallinen meikki teko hajaantui? Sarja verisilmäkosketuslinssejä, jotka vaihdettiin hänen päihdytystasapainonsa perusteella (vaaleanpunainen rypytön, punainen juomaan, keltainen lumivyörylle). “Hän on kaunis, joten oli vaikeaa saada hänet näyttämään kauhealta”, kertoo elokuvan ohjaaja Tate Taylor. “Sanon edelleen miehistölle:” No, voimmeko saada ne takaisin tänne ja tehdä hänestä hieman humalamman ja rumaisen? “”     

Ensinnäkin Blunt myöntää, että oli haastavaa murskata miekkaansa hahmon ympärillä, masentunut alkoholisti, joka on pakkomielle hänen entisen miehensä ja uuden vaimonsa kanssa (puhumattakaan satunnaisesta pariskunnasta, joka asuu muutamia ovia alas heistä). “Elämäni elämä on aivan niin erilaista”, kertoo näyttelijä, joka oli raskaana toisen tyttärensä, Violetin kanssa, kuvaamisen aikana. Tehtäväkseen roolille hän katseli dokumenttisarjojen jaksoja interventio. “Minun tarvitsi ymmärtää, mitä riippuvuutta teille fyysisesti ja henkisesti ja miten se vaikuttaa oman itsetuntonne. Tämä nainen, jota pelaan näytössä, on niin vahingoittunut, niin hajonnut, että ihmiset eivät edes halua hengittää samaa ilmaa kuin hänellä. “

RELATED: Emily Blunt ottelut John Krasinski tytöllä junan ensi-illassa 

Bluntille voidaan sanoa tarkka vastakohta. Kun tapaamme lounaalle viihtyisässä paikallisessa ravintolassa uuden Brooklyn-kodin lähellä, hän jakaa miehensä kanssa, näyttelijä John Krasinski (Toimisto), ja tyttäret Hazel, 2 ja Violet, 5 kuukautta, hän säteilee eräänlaisen heikosti avaavan, itsensä hylkäävän karismin, jota on vaikea vastustaa. Hehkäämällä uuden äidin uupumus ja tuoreet mainoskierrokset ja sidotut kuvat Tyttö junassa, hän tuulettaa ravintolaan kuin eräänlainen Hollywoodin yksisarvinen: näyttelijä, joka on täysin lumoava mutta täysin puuttumaton. “Olen edelleen imettävä, joten olen aina nälkäinen”, hän kertoo minulle, kun hän hakee valikon. Pukeutunut kermakäärmeisiin ja Maison Scotchin läpinäkyvästä mustapuserosta, hän näyttää hieman kasvaneelta ja kehittyneemmältä versiolta hänen kuuluisalta Devil Wears Prada merkki. Kuvittele Emily uudistetuksi Miranda Priestlyksi, Runwayn päätoimittajaksi, puhtaiksi linjoiksi ja upeiksi kankaiksi. “Rakastan korkean vyötärön slouchy housun,” hän sanoo, rennosti hänen asuistaan. “Olen farkkuja tällä hetkellä.” Kun hän puhuu, hän juoksee kädet kultaisen Jennifer Fisher-kaulakorun ympärillä, joka nyöritään kaulasta. “Minulla on J ja E, ja aion saada tyttöjen nimet kaiverrettu tähän”, hän sanoo, osoittaa tyhjä kulta palkki. Hän ja Krasinski valitsivat nimet Hazel ja Violet, koska he pitivät “antiikkisen” brittilehtonsa. “He kuulostavat kuin kaksi pientä vanhaa hyvää”, Blunt sanoo naurulla. “Heidän pitäisi pelata siltaa tai jotain.”

Kahdeksan viikon kuluttua synnytystä, Blunt vielä sopeutuu todellisuuteen uudestaan ​​vastasyntyneestä. “Kun pääsimme kotiin sairaalasta, en suihkutteli viikkoa, ja sitten John ja minä olimme kuin” menen ulos päivälliselle. “Voisin kestää vain noin tunti, koska minun tissit räjähtivät. Kun maito tulee ensin, se on kuin tsunami. Mutta menimme vain osoittaaksemme itsellemme, että voisimme tuntea olevan normaalia toisen kerran. “Siirtyminen yhdestä kahteen lapseen ei ole ollut helppoa. “Se on eläintarha!” Blunt sanoo. “Kun oli vain yksi lapsi, joku istuisi. Nyt kukaan ei saa taukoa. Mutta John on uskomattoman isä. Hän asettaa etusijalle Hazelin, jotta hän ei kaipaa minua liikaa, koska minua on niin paljon vaivaa. “Hazel tottuu hitaasti siihen, että hänellä on pieni sisko. “Ei ole tapahtunut fyysisiä hyökkäyksiä tai tukehtumia”, Blunt sanoo kuivana. “Hän vaihtelee täydellisen epäluottamuksen ja kauniin intohimon hetken välillä.”

Jos Blunt tuntuu virkistävästi irti, se voi olla jotain tekemistä hänen taustansa kanssa. Lapsena näyttelijä kärsi hämärästä. “Luulen, että mikä tahansa sinun täytyy voittaa elämässä, lopulta avaa tien [kenelle sinusta tulee aikuinen], hän sanoo. “Minua kiusannut paljon, ja tänäkin päivänä vihaan epämiellyttävyyttä ihmisissä ja kiusaajissa.” Kun Blunt oli vähän, hän kertoi ihmisille, että hänen nimensä oli muuta kuin Emily, koska hänellä oli kovaa tapaa sanomalla omalla nimellään. “Nimet ovat aina hankalia, koska et voi korvata toista sanaa, ja siihen liittyy niin paljon painetta. Jopa nykyään, kun olen väsynyt tai tunnen paikallaan, olen silti toisinaan kamppailussa sanojen poistamisesta. Kun soitan puhelun – varsinkin jos soitan jonkun, jota en tiedä – minun on valmistauduttava henkisesti. Välillä on aina iso tauko, kun he kysyvät “Kuka soittaa?” Ja kun sanon “Emily Blunt”. “

RELATED: Emily Bluntin muuttuva ulkoasu 

Näyttelijä, joka uskoo esiintyvän koulussa, leikkii lapsena auttanut häntä voittamaan hänen sujuvuusongelmiaan, on nyt puhuttu avustaja American Institute for Stutteringin vuotuiselle galaksille. “Bruce Willis on pohjimmiltaan vahva aseistettuna jokaisen kuuluisan tainnutusjoukon, jonka tunnen olevan osana sitä”, hän sanoo. Varapresidentti Joe Biden, Samuel L. Jackson ja Harvey Keitel ovat kaikki kunnioituneet. Et todellakaan koskaan ylitä möykkyyttä, hän sanoo. Mutta useimmat ihmiset oppivat sopeutumaan. Ota Willis. “Hänellä on aina ollut mutka. Mutta hän tekee sen toimimaan hänen puolestaan. Tiedätkö, kuinka hän puhuu hiljaa halvalla tavalla? “Näyttää siltä, ​​että niin monet toimijat taistelevat häiriöllä, mutta Blunt sanoo, että se on täysin järkevä. “Jos puhut jonkun näyttelijän kanssa, he kertovat teille, etteivät he koskaan vaipu, kun he toimivat. Toimiminen on tapa poistaa itsesi itsestäsi. “Kun hän tulee joku muu, hän sanoo, että poistut itsestään pohdiskelusta, joka usein tulee teidän tapaan.   

Samat taidot, jotka antoivat Bluntille mahdollisuuden voittaa hänen pätkänsä, ovat auttaneet häntä luomaan maineen yhtenä sukupolvensa monipuolisimmista näyttelijöistä. “Kukaan ei voi laittaa hänet ruutuun, koska hän on tehnyt niin monia erilaisia ​​elokuvia”, sanoo Tyttö junassa kuvataiteilija Charlotte Bruus Christensen. “Jotkut näyttelijät tekevät uraa pelaamasta itseään. Emilyn kanssa se on todellinen lahjakkuus. Hän voi toimia missä tahansa. “Taylor sopii:” Hän todella pääsee syvyyteen siitä, mitä hahmo on älyllisellä tasolla. “Meryl Streepin ja Anne Hathawayn Paholainen pukeutuu Pradaan, Blunt on ansainnut kriittistä kiitosta roolistaan ​​aikakauslehdissä (Nuori Victoria), sci-fi-thrillerit (Huomisen reuna) ja draamoja, kuten BBC-tv-elokuva Gideonin tytär, josta hän ansaitsi Golden Globen ja Peabody-palkinnon. Mutta hänen pääosassaan Tyttö junassa, joka lupaa olla tämän syksyn box office equivalent Poissa Girl, Blunt on tarkoitus tulla catapulted kokonaan uusi taso tähti. “Se on helvetin suorituskyky”, Christensen sanoo. “Jos hän ei ole ehdokas Oscar, en tiedä … Hän olisi!”

Nyt, kun hän odottaa elokuvan lokakuun julkaisua, Blunt makaa alhaalla perheensä kanssa. Viikonloppuisin he pakenevat joskus käymään Connecticutin, New Yorkin Westchester Countyn tai Marthan viinitarhan ystäville, missä he ovat äskettäin jättäneet läheisiä silmuja Ted Danson ja Mary Steenburgen. “On vaikea matkustaa paljon vastasyntyneiden kanssa”, hän myöntää, kun juoksee lämmin kulhoon ricotta cavatelli tasso kinkkua. Onneksi hän ei ole mielekästä pysyä lähellä kotia. “Useimmat Brooklynissä asuvat ihmiset ovat hyvin kunnioittavia yksityisyydestämme, joten minusta tuntuu olevan suojeltava täällä”, hän sanoo. “Älä huuta kadulla. Jos jotain on, ihmiset ovat kuin “Oh, rakastan elokuvasi”, ja se on. “L.A.:ssä, missä pari äskettäin myi talonsa Kendall Jennerille, se on hyvin erilainen kohtaus. “Kuuluisat ihmiset ovat kaikkialla, joten on enemmän kavalierinen asenne julkkiksia kohtaan. On odotuksia. “Otat kuvan kanssani” on lause, jonka kuulen paljon. “

Kuten olette arvannut, näyttelijä ei ole itsekkyydeltään suuri. Itse asiassa hän on aivan iloinen kokonaan irti koko sosiaalisen median sirkuksesta. “Olla rehellinen, minä olen paska kaikessa. Voin tuskin seurata sähköpostia ja tekstejä, puhumattakaan lähettää julkisen tilin siitä, mitä teen koko päivän. “Vaikka hän ylläpitää yksityistä Instagram-tiliä (” Ihmiset, jotka seuraavat – ystäväni lisäksi – ovat Lena Dunham ja Amy Schumer, koska he tekevät minut nauramaan “), hän ei tunne mitään velvollisuutta julkisuuteen. Itse asiassa päinvastoin: “Sinun täytyy vetää viiva jonnekin”, hän sanoo. “Minun tehtäväni on saada ihmiset vakuuttuneiksi siitä, että olen joku muu ja anna heidän mennä tuolla matkalla kanssani. Jos jakat liikaa itsestäsi, ihmisten kiinnostus tulee sinusta toisin kuin pelaamasi roolit. “Blunt on nostalgista Hollywoodin kultakaudelle, kun sosiaalisen jakamisen alustojen, kuten Instagramin ja Twitterin, puuttuminen anna elokuvalähtöille mielekästä mysteeristä. “Näyttelijät olivat niin mystisiä näyttelijöille – he näkivät ne, ja he olivat kuin harvinaisia ​​lintuja.”  

Bluntin piparminttuainen tee saapuu. “Kukaan tässä kaupungissa ei osaa tehdä sopivaa teetä”, hän vitsailee, avaamalla pienen sinetöidyn pussiin ja pudottamalla hänen teepussinsa kauniiseen veteen kauniin hänen edessään.  

Tänä syksynä, kun näyttelijä ja hänen klaaninsa siirtyvät tilapäisesti Lontooseen tulevasta roolistaan ​​klassisen elokuvan remake Maija Poppanen, Bluntilla ei ole mitään ongelmia löytää kunnon teekuppi. Hänen koko perheensä asuu siellä (mukaan lukien hänen vanhin sisko, joka on naimisissa näyttelijä Stanley Tucciin kanssa – molemmat tapasivat Bluntilla ja Krasinskiin häät George Clooneyn koillisomistuksessa), joten hän on innoissaan palata kotiin. Yhtä jännittävää teatterin harrastajalle, joka teki hänen esityksensä 18-vuotiaana Lontoon vaiheessa Judi Denchia vastaan? Tulossa Mary Poppins kanssa Hamilton tähti Lin-Manuel Miranda. “Minä näin hänen näyttelyään Broadwayssä kolme kertaa, kuten tappaja”, hän kertoo, kysyi häneltä, tunsiko hän häntä henkilökohtaisesti ennen kuin he alkoivat kuvata. “Se on heart-racing, koko projekti.” Uudessa elokuvassa Poppins palasi sen jälkeen, kun pankkien lapset ovat kasvaneet ja heillä on nyt oma lapsi. “Ja ihmeellisesti, Julie Andrews on muuttunut minulle”, Blunt sanoo. “Mutta hän ei ole niin hyvä laulaja.” Totuus on kerrottu, näyttelijä – joka oli laaja oppitunti ennen kuin hän lauloi musiikillinen fantasia elokuva Metsään– ei ole liukastumista, kun kyse on laulusta. Itse asiassa hän on ollut hiljaa tekemässä rahaa hänen ääntään vuosia, soittelemalla osia animoitujen elokuvien, kuten Gnomeo & Juliet ja tulevan sopeutumisen suosittu lasten TV-show Minun pikku poni. “On mukavaa tehdä nämä elokuvat, sillä lapset pystyvät näkemään heidät jonain päivänä”, hän sanoo. “Se ja minä haluan näyttää työstään pyjamassani.”

Kun ei yllään PJ: ää, Blunt pyrkii kohti jäsenneltyjä siluetteja. “Punaiselle matolle pidän vaatteiden muotoutumisesta”, hän sanoo. “En ole kovin hyvä sellaisen eteeristen, girlien, hassujen asioiden kanssa. Minulla on taipumus mennä mekkoihin, joilla on rohkeita leikkauksia ja vahvoja värejä. “Blunt lähtee ravintolasta iltapäivällä, hän on menossa kotiin kokeilemaan joukko mekkoja Tyttö junassa Premiere. “Ystäväni on tulossa mukavalla pinot-noir-pulloilla, joten se saattaa olla pumppaus- ja kaatopaikka”, hän sanoo. Mutta ensin hän pyrkii prioriteetteihin: ruokkimaan Violetia ja tekemällä muotinäyttelyä Hazelille. “Tyttäreni luulee, että se on jännittävää, kun tyylitelijä tulee esiin vaatteiden kanssa. Minä annan aina kokeilla tikkuja. ” 

VIDEO: Emily Bluntin kauneuden muutos

 

Enemmän Emily Bluntin tarinaa, noutaa marraskuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen perjantaina 14. lokakuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map