Tyra Banks kääntyy 42! Katso hänen parhaansa kauneus näyttää (Smizing, mukana)

Hyvää syntymäpäivää Tyra Banksille! Kyllä, puhumme upeasta ja aina avoimesta supermodelista, joka opetti tuntemaan Amerikkaa kuinka “smize”, tai hymyile silmäillesi, hänen 22 sykliensä aikana Amerikan seuraava huippumalli. Onnittelut, Tyra!

Nykyään 42 vuotta sitten syntynyt pankki on käyttänyt suurimman osan elämästään parrasvaloissa. Hän aloitti mallinnusuransa 15-vuotiaana, ja pankit allekirjoitettiin ensimmäisen kerran L.A.-mallien kanssa ennen siirtymistä Elite Model Managementiin. Sitten hän oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka armotti kannet GQ ja Urheilu kuvitettu Uimapuku Edition.

Ei vain pankit yrittänyt kättään mallinnus, mutta hän on myös tunnettu hänen taitojaan. Vuonna 2000 hän esiintyi sekä TV-elokuvissa, Luonnollista kokoa oleva ja box-office -hittielokuvasta, Coyote Ugly. Ja lisäämällä hänen pitkän nimiluettelonsa, pankit tuli myös kirjoittajaksi vuonna 2010, kun hän julkaisi ensimmäisen nuoren aikuisen romaaninsa Modelland.

RELATED: Tyra Banks ilmoitti loppuun Amerikan seuraava huippumalli

Kun otetaan huomioon kaikki, mitä hän on saavuttanut, pankkeilla on runsaasti juhlia hänen syntymäpäivänään. Tässä on pankit, supernainen, joka ei koskaan pysähdy, kaikki katsellen upeita.

KUVAT: Katso Tyra Banksin Amazing Beauty Transformation vuosien varrella

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map