Tutustu Gary Clark Jr.: hen, kitaristi, joka tekee live-albumit Cool Again

Kitaran soittamisen osalta Gary Clark Jr. ei ole yhtään mitään. Joten on järkevää, että 33-vuotias muusikko tuntuu itsestään elävältä. Itse asiassa hän äskettäin käärii headlining-kiertueen neljännen täyspitkän albuminsa tueksi, Sonny Boy Slim -historia, ja juuri julkaissut toisen live-studiotallennuksen, Live / Pohjois-Amerikka 2016. Hän avaa myös Eric Claptonin Madison Square Gardenissa tänä iltana.

Mutta ennen kuin Clark Jr. vetäytyi seuraavaan vaiheeseen, hän teki setin Levi’s Outpostissa SXSW: n aikana kotikaupungissaan Austinissa, Texasissa, jossa puhuimme hänelle sopivasti hänen pickup-kuorma-autonsa takana. “Minusta tuntuu mukavalta täällä”, hän sanoi. “Tämä on paikka, jonka avulla voin ladata ja tuntea olevan yhteydessä toisiinsa, etten voi muodostaa yhteyksiä ihmisten kanssa muualla, olen kasvanut näiden ihmisten kanssa, kun olen kotona, olen kotona. tapahtuu vain menee pois. “

Täällä Clark Jr. suhtautuu ehdottomasti elantonsa merkitykseen, yhteistyössä Alicia Keysin kanssa ja hänen muotivaikutuksensa.

Minusta on kiehtovaa, että ajoit täällä talosi.

Se oli erittäin kätevä. Se on kuin SXSW, tervetuloa kaupunkiin. Olen iloinen, että olet tehnyt sen lopulta.

Olet juuri julkaissut live-albumin, joka on nykyään yhä harvinaisempi. Miksi luulette, että se on?

Voinko kertoa sinulle jotain? Minusta tuntuu, että ihmiset eivät voi esiintyä elää. Tätä me teemme. Kasvoin täällä Austinissa, Texasissa – maailman elävän musiikin pääkaupungissa – ja muusikot, jotka ovat täällä, ovat todellisia muusikoita. Haluan edustaa sitä. On aika arvostaa elävää musiikkia. Älä soita muusikkona, jos et pelaa musiikkia.

Toinen kaupungin motto on “Keep Austin Weird.” Mitä tämä tarkoittaa, joka tapauksessa?

Austin on erityinen. Katso, rakastan Texasissa, mutta jos ajaa tänne pari tuntia, se on hieman erilainen. Tiedäthän mistä puhun?

RELATED: 10 uutta kevätlevyä emme voi odottaa kuuntelemista

Mikä on suosikkisi elävän näytelmän pelaamisesta?

Epämiellyttävä hiljaisuus. Kun katsastat ihmisiä silmissä, kun he katselevat pois, niin katson poissa. Ottaen huomioon kilpailut. [Nauraa.]

Olet matkustanut Eric Claptonin, BB Kingin ja Rolling Stonesin kanssa. Jokainen muu, jonka kanssa haluat jakaa vaiheen?

Joo tietenkin. Minulla on paljon tavaraa, mutta en voi puhua vielä mitään. En halua jinx itseäni. Lil Wayne sanoi parhaiten: Real Gs liikkuvat hiljaisuudessa, kuten lasagne. Olen kiinni siitä.

Alicia Keys tuki teitä jo varhaisessa vaiheessa, kun työskentit hänen kanssaan hänen 2012-albumistaan Tyttö tulessa. Kuinka kaksi tapasitte?

Tiesin hänet olemasta tuuletin. Sitten hän kutsui minut ja pyysi minua tulemaan studioon. Voidakseni kutsua hänen maailmaansa ja avaaminen, joka minulle oli valtava. Minulla on paljon rakkautta.

RELATED: Katso kaikki julkkikset Austinissa SXSW: lle

TK
Matt Winkelmeyer / Getty

Miten tunnet olevasi lempinimeltään “valittu”?

Minusta on erilainen siitä riippuen siitä, missä olen ja mitä olen saavuttanut yksilönä päivässä. Se on paljon painetta laittaa se jollekin. Valittu tekemään mitä? Minä teen sen, mitä teen, ja olen varma siitä, mitä teen. Mutta silti tuntuu, että minulla on paljon tekemistä. Minusta tuntuu siltä, ​​että minun täytyy nostaa oma baari. [Lempinimi] on hieman lisätty paineita sen päälle, mitä laitan itselleni, mikä on jo hullua.

Puhutaan tyyliä sekunniksi. Mikä vaikuttaa sinuun?

Minun ponnahtamani on lentää. Äitini on kaunis. Lause, jonka heitimme perheessäni, on “olla esitettävä”. Kaikki asiat ovat mielestäsi hyvää riippumatta siitä, mitä joku muu sanoo. Tykkään tuntuu mukavalta. Haluan tuntea itsevarmuutta. En halua koskaan tuntea, että olen underdressed tai overdressed. Tykkään tuntuu kuin voisin mennä johonkin tilanteeseen ja olla hyvä.

Mistä pidät ostoksista??

John Varvatos, Levin … laittaa niille 511 slims, puomi. Se on vain klassikko.

RELATED: Top 10 eniten Streamed naisartistit Amazon eivät ole niitä, jotka ajattelette

Mitä musiikkia kuuntelet juuri nyt?

Ihmiset odottavat, että kuuntelen vanhan koulun bluesia, mutta olen kuunnellut Big Seanin ennätyksiä. “Halfway off the Balcony” on minun sh * t juuri nyt. Suorita Jalokivet 3, Childish Gambino, T-Bone Walker, Alabama Shakes. Tutkin bluesia ja R & B: tä ja kaikki, mutta olen nyt 33-vuotias. Tulet niin syvälle, että sinun on mentävä ilmaan ja selvitettävä, mitä muuta tapahtuu. Siellä minulla on.

Katso live-video “My Baby’s Gone” edellä ja osta Live / Pohjois-Amerikka 2016 10 dollaria iTunes Storessa.

Haastattelua on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 53

map