Tutustu Coveteurin uuteen kirjaan maailman kauneimmista hyllyistä

Vuonna 2011 Coveteur on syntynyt tavoitteena antaa lukijoilleen sisäpiirin hahmot ihmisten, kuuluisuuksien, vaikuttajien ja tastemakersin henkilökohtaisissa tiloissa eri puolilla maailmaa. Ja vuosina, kun laskeutuu paikka Coveteurjoka on hyvin lahjakkaan valokuvaaja ja perustajajäsen Jake Rosenberg, on tulkinnut hyvin suosikki (katso: TyylissäMelissi Rubinin ominaisuus todisteena). Ja mikä parempaa tapaa viettää kunniakasta vuotta liiketoiminnassa kuin yhtä halutulla sohvapöytäkirjalla – ja tietenkin kirja-puolueella? Tulla sisään Coveteur: Yksityiset tilat, henkilökohtainen tyyli (29 dollaria, saatavilla nyt amazon.comissa).

“Tiesimme aina, että halusimme luoda kirjan. Päivästä yksi aina sanoisi, mitä teimme verkossa olisi täydellinen kirja,” kertoo perustaja Stephanie Mark. “Tämä on mahdollisuus lukijoillemme olla vuorovaikutuksessa sisältöjemme kanssa aivan uudella tavalla, toivottavasti ihmiset, jotka ostavat kirjan, ovat inspiroineet profiileista, joita he näkevät ja ottavat jotain pois, onko motivaatiota aloittaa yritys tai kokeilla uutta tapaa pukeutua. “

Coveteur Book EMBED 1
Jake Rosenberg

Tomessa on esikuva Rosie Huntington-Whiteley -elokuvasta, yli 40 valokuvamaalausta (mukaan lukien yrittäjä Camelia Craciunescu Huls ja Suzanne Rogers edellä) sekä profiileja kauniista ihmisistä, kuten Cindy Crawford, Karlie Kloss, Jessica Alba ja Christian Louboutin.

RELATED: Tämä on kuinka yksi muotikuvaaja muuttaa mitä “kauneus” tarkoittaa

Coveteur Book EMBED 2
Jake Rosenberg

Ja puhuen punaisen pohjalliset kengän takana olevasta miehestä, Rosenberg nimeää hänet yhdeksi kirjojen luomisen kohokohdista. “Hän on yksityinen henkilö, ja hänellä on tilaisuus istua alas hänen kanssaan ja käydä kotinsa aikana. Se oli uskomattoman kokemus ja jotain, jota emme koskaan unohda”, hän sanoo. “Voimme jakaa nämä hetket lukijoidemme kanssa tekee siitä entistäkin erikoisemman.”

Tee kahvipöytäkuvasi valmiiksi Coveteur: Yksityiset tilat, henkilökohtainen tyyli (29 dollaria, amazon.com), saatavilla nyt.

 Coveteur: Private Spaces, Personal Style by Stephanie Mark

Viime aikoina kulttimaailman muotitietokannan, mukaan lukien Karlie Klossin, Christian Louboutinin ja Miranda Kerrin, mainettavien ylimielisten kaappeja ja koteja sisältävän tulostusjäljennöksen mainitsemiseen vain muutamia. 

Jake Rosenberg
saatavana Amazonilta
$ 29

OSTA NYT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map