Tutustu 6 suosituimpaan kauneustuotettaan koirille!

Kuten useimmat lemmikkieläinten ystäville, me haluamme vain parhaana pörröisille ystävillemme – ja meille tarkoitetaan kauneudenhoitotuotteita.

Kiehlin ja Aesop-tuotemerkkien ansiosta eläimille sopivia shampooja ja hoitoaineita, jotka ovat yhtä ylellisiä kuin heidän omat kollegansa, pitävät lemmikkisi hoidettuna yhdeksänneksi on helpompaa kuin koskaan. Valitsimme joitain suosikkikohteitamme, jotka hyödyttävät kaikkia muotoja, kokoja ja hiustyyppejä, mukaan lukien sellainen, joka pitää heidät tuntemaan (ja tuoksuavat) tuoreen välillä matkoja groomerille ja toiselle, joka varmistaa, että poochin tassut voittivat ” t kärsivät kovista talvielementeistä. Osta tuotteita, joita sekä koira että sinun ja rakastat!

Kiehl’s Cuddly Coat Shampoo, hoitoaine ja puhdistuma Spritz

121814-koira-beauty-5-480.jpg
Kohteliaisuus

Kiehlin kolmiosainen rivi on ihanteellinen kaikille koirille, riippumatta hiustyypistä. Hoito linnunpäällysteelle (17 dollaria, kiehls.com) lian ja roskien poistamiseksi, ja seurata sitten hoitoaineella (17%, kiehls.com) sileäksi ja kosteuttamiseksi. Tulokset? Super pehmeää turkista ja tuoretta laventeli-aromia. Niinpä niinä päivinä sinun on poistettava suosikki hauska kaveri rypistyä, brändin vedettömän puhdistuksen spritz (aka dry shampoo for dogs, $ 13, kiehls.com) toimii nopeana korjauksena pesujen välillä.

RELATED: Paws Up! Hanki täydellinen lomapukki lemmikeistasi Posein Pet-sovelluksella

John Paul Pet Instant -jäähdytyssuihke

121814-koira-beauty-1-480.jpg
Kohteliaisuus

Suurten huoltomaivojen käsittely? Tässä John Paulin Instant Detangling Spray ($ 10, wag.com) tulee pelastamaan. Suihkuta se vain koiran turkkiin ja harjaa sen läpi jakamaan. Kaava nopeasti löysää epäluuloiset hirmumyrskyt ja eliminoi maton terveeseen kiiltoon.

Fuzzyard luonnonmukainen piparminttu + eukalyptus -hengitysgeeli

121814-koira-beauty-3-480.jpg
Kohteliaisuus

Vaikka meillä ei ole mitään makeampaa kuin tervehditään suurella, likaisella kissillasi arvokkaasta koripallomme, voimme kaikki tehdä ilman haisevaa hengitystä, joka usein tulee siihen. Onneksi voit poistaa epämiellyttävän tuoksun Fuzzyard’s Peppermint ja Eucalyptus Breath Gel ($ 22, trixieandpeanut.com). Maistele kaikki luonnolliset ainesosat koirasi ikille ja paista minttu-tuoreus, joka seuraa.

Koiran maapallon mahtava Apple Paw Balm

121814-koira-beauty-2-480.jpg
Kohteliaisuus

Koiran maapallon tuoksuva omena-balsam (6 dollaria, wag.com) pitää talvinen sää ajelemasta tuhon koirasi nenästä ja tassuista. Ruokaa se kuivatuksen alueille parantamaan ja hydraattiin – se on täynnä ravitsevia ainesosia kuten sheavoi ja E-vitamiini.

Aesop Animal Fur & Body Wash

121814-koira-beauty-4-480.jpg
Kohteliaisuus

Aesop’s Animal Wash ($ 39; aesop.com) sisältää luonnollisia öljyjä ja uutteita, jotka puhdistavat likaa ja ei-toivottuja hajuja herkästi. Virkistävät sitrushedelmät toteuttavat jopa hikisen tuoksun (me kaikki tiedämme yhden), joka joskus viipyy ulkona hauskaa.

Burt’s Bees Calming Spray

121814-koira-beauty-6-480.jpg
Kohteliaisuus

Aivan kuten ihmisten, koirien on rentouduttava pitkän, kiireisen päivän jälkeen (ja kiireinen tarkoittaa syömistä, nukkua ja pelata fetchia). Spritz Burt Bee’s Lavender ja Green Tea Calming Spray (12 dollaria, wag.com) takkiin aina, kun haluat rohkaista raumaisen pupin asettua. Voit myös suihkuttaa sen kuivikkeisiin tai rungon sisälle luomaan rentouttavan ympäristön ennen nukkumaanmenoa.KUVAT: 15 Koira-Walking Outfit Ideat ihailivat Julkkikset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 56

map