Tuleeko koskaan olemaan uutisleirielokuva? Emily Mortimer painaa

Kahden vuoden kuluttua kauden finaaliin The Newsroom, mutta me kuitenkin vielä surun tappiota. Aaron Sorkinin HBO: n poliittinen draama, joka näytteli Emily Mortimeria tulisena tuottajana ja Jeff Danielsin ankkurina, seurasi kuvitteellisen kaapelivälitteisen aseman takana olevia tapahtumia ja kosketti todellisia uutisia, mukaan lukien Boston Maratonin pommitukset ja Osama bin Ladenin murhasta. Joten kun puhuimme äskettäin Mortimerin kanssa Tyylissäsyyskuun numero, muistutimme näyttelystä ja sen merkityksestä tänään.

“Yleisöjäsenenä haluan tietää, mitä Aaron sanoo siitä, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä”, hän sanoi äskettäin aamulla valokuvassaan South Lakessa, NY: ssa. “Se oli mitä niin loistava, että hän kirjoittaa tämän näyttelyn – se oli uskomaton palvelu, jos joku tulkitsee meille tämän maan viimeaikaista historiaa ja muistuttaa meitä siitä tavalla, joka antaa sinulle tällaisen näkökulman siihen, missä olemme maailmassa. “

Meidän oli aluksi tarkoitus puhua Mortimerin kanssa Lontoossa – samana viikonloppuna Britannian kansalaiset äänestivät poistumasta Euroopan unionista – ennen kuin hänen aikataulunsa muuttui yhtäkkiä. “Se on niin helppo elää elämäsi pysähtymättä katsomaan mitä tapahtuu, ja sitten tapahtuu jotain Brexit ja luulet, Herranjumala. Se on tämä hetki, jolloin ymmärrät yllättäen, mitä tapahtuu maailmassa ja miten se liittyy kaikkiin. Mutta se vaatii jotain valtavaa, että se lopettaa elämäsi elämisen ja sitoutumisen. Kaipaan sitä [The Newsroom] katsojana enemmän kuin mikään muu. “

RELATED: Emily Mortimer selittää, miksi hän pukeutuu Hazmat Suit uuteen elokuvaansa spektri-

Joten, onko elokuvan sopeuttaminen mahdollista? “Ongelmana on, että elokuvat kestävät niin kauan – se oli täydellinen tv-ohjelmalle, koska siellä oli niin nopea käänne”, hän sanoi ja lisäsi: “Jos hän keskittyisi yhteen isoon tarinaan, niin kyllä, mutta se olisi vähemmän uutisia ja enemmän ihmisten välisestä draamasta, hänen pitäisi tehdä vaalien erikoisuus! ” Hillary vastaan ​​Trump? Olisimme valehtelevat, jos sanomme, ettemme ehdottomasti pääse siihen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map