Trick saada kaikki Lotion ulos pullosta

Jotkut ihmiset eivät kohtaamaan ulkomaailmaa ilman ripsiväriä – minulle kieltäytyy aloittamasta päivää ilman runsaasti vartaloa. Otin äitini tavan (lue: riippuvuus), ja se on minun haureinta. Mutta kuka tahansa, joka on koskaan käyttänyt kosteutta lievällä säännöllisyydellä, tietää turhautumisen, joka tulee yrittämällä saada viimeisen neljänneksen tuotteesta ulos pullosta. Kauneushyllyt ovat usein täynnä lähes tyhjiä voitepulloja. Onneksi on helppoa DIY-korjaus: lisää ruusupuiden kasvosuojaa pulloon muodostaaksesi ruiskutettavan kosteusvoidetta (vain varmista, että se on alkoholittomia). “Ruusuvesi on rauhoittavia, tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia”, sanoo dermatologi Joshua Zeichner, M.D., lääketieteellisen ja kliinisen tutkimuksen johtaja Mount Sinain sairaalassa. Ja toisin kuin yksinkertaisen veden lisääminen: “Se voi laimentaa kosteutta ilman todennäköistä vaikutusta kosteuttaviin ominaisuuksiin.” Lue, miten voit tehdä sen itse:

Mitä tarvitset:

Pullo tai putki, jossa on noin 1/4 sisäpuolella olevaa tuotetta.

Rosewater spray valinta.

Spray-pullo, kuten tämä, The Container Storesta.

RELATED: herätä ihoa tämän DIY Coffee Scrub

Ohjeet:

1. Kaada noin neljäsosa kupillisesta ruusuvedestä (rakastan Glossier Soothing Face Mist, 18 dollaria, glossier.com) lotionpullolle. On parasta aloittaa hieman ja lisätä lisää saavuttamaan haluamasi johdonmukaisuus.

2. Vaihda korkki ja ravista sitä niin kahta kaavaa sekoitetaan yhteen.

3. Kaada ruiskutuspullo ja tarkista sakeus. Sen pitäisi olla kevyt ja spritz helposti, ei tukkeutumaan suuttimesta.

4. Suihkuta pois! Käytä sitä kun kiirehdit tai tarvitset tuoretta kosteutta koko päivän.

Related Video: Kahlana Barfield on pakattu juergens Wet Skin Moisturizer

KUVAT: 8 Summer Beauty Hacks sinun täytyy tietää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 75

map