Tour Gorgeous (ja ympäristöystävällinen!) Santa Monica Home of Amber Valletta

Tämän tarinan tulostusversio on kirjoittanut Laurie Sandell.

Ei ole mikään yllätys, että erittäin tyylikäs supermalli / näyttelijä olisi yhtä upea koti. Mikä on yllättävää, on kuitenkin kuinka ympäristöystävällinen Amber VallettaKaunis koti on. Huhtikuun 2014 julkaisunamme Valletta avasi ovensa upealle Santa Monican talolle ja jakoi kaikki vihreät sisustusvihjeet.

Valletta teki yhteistyötä suunnittelija Ross Cassidyn kanssa luomaan kotiin, joka oli sekä tyylikäs että pieni hiilijalanjälki. “Muistan, että olin New Yorkissa 20 vuotta sitten ja puhumme ilmastonmuutoksesta”, hän kertoi toimittajalle Laurie Sandellille. “Se on vain osa kuka olen.”

Vihreän päämääränsä saavuttamiseksi duo käytti vintage-kankaita ja huonekaluja, värjätyt lakanat, matala-kemialliset maalit, aurinkopaneelit ja luonnonkuidut. Tuloksena oleva tila on tekstuurien, kirkkaiden värien, taiteen ja valon kollaasi. “Täällä on tunne leikkisyydestä”, Valletta sanoi. “Halusin kodin, joka on hauskaa, ei hauskasta.”

Pikaviestin

“Minusta tuntuu minulta pieni korukotelo”, @AmberValletta kertoo Santa Monican kotiin.

Tweet tämä!

Yksi Vallettan suosikkihuoneista talossa on hänen makuuhuoneensa. Luonnollinen meriruoho peittää seinät, mutta – ympäristöystävällinen liike ei tarvitse olla tylsää – Amber maalasi ne kuumana vaaleana. Huolimatta Pro-lentopallon miehestä Christian McCawepäröimättä, Valletta oli täysin varma rohkeasta väristä. “Tiesin, että se olisi todella hienoa.”

Tutustu Amber Vallettan ympäristöystävälliseen Santa Monican kotiin upean valokuvagallerian kautta.

-Reporting by Laurie Sandell

Tämä ominaisuus ilmestyi alunperin huhtikuussa julkaisemamme julkaisun yhteydessä. Tilaa lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita Tyylissä nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 56

map