Too Faced’s Kuollut Glitter Eyeliner on Secret of Zero Fallout

Jos ainoa asia, joka estää sinua käyttämästä kimaltelevaa savuista silmää lauantai-iltana, on laskeuma, liian kauas asetetaan ratkaisemaan kaikki ongelmasi. Lisäämällä luetteloonsa vaikuttavia kauneusinnovaatioita (odotamme vielä sitä kermavaahtoa, Jerrodia), Instagram-rakastettu brändi vapauttaa kuorintaisen glitter-silmälasin, joka tekee yhteisestä sovellusaiheesta kokonaan katoavan.

Liian kova glitterPOP! pätee kuin neste, jolla on erittäin ohut ja tarkka kärki. Sen jälkeen, kun olet kiinnittänyt sen ripustussuuntaa pitkin, se kuivuu alas ja lukittuu paikalleen tuotetun elokuvantekijän ansiosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia nenästä, poskasta, leukasta ja muualta tulevista hilseilystä. Kimallus rakastaa matkustaa.

RELATED: Rihanna vain hävisi Fenty Beauty’s Holiday Collection

Mutta brändi ratkaisi myös toisen ongelman pudotuksen poistamisprosessissa. Glitter on tunnetusti vaikea ottaa pois – mieti vain kaikki silmänvalmistuspullot, joita olet käynyt läpi vain pyyhkäisemällä kissan silmän ja kaikki ärsyttävät pistävät huono ihosi on joutunut kärsimään.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Kuten nimi ehdottaa, kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä ottaaksesi silmälasien, irrottakaa se pois. Älä ota tätä tekosyynä jättääksesi yön puhdistusrutiinit. Se voi olla kaksikymmentä, mutta iho kiittää sinua aamulla. TooFaced.com-sivustolla 2. lokakuuta käynnistettävä eyeliner on osa brändin tulevaa kevätmallistoa. Jos se on merkki siitä, mitä tulee, 2018 näyttää jo hyvältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 85

map