Tom Hiddleston lopulta puhuu tästä Taylor Swift Rumorista

Hiddleswift: amerikkalaisen pop-tähden lyhyt ja hämmentävä liitto ja arvostettu brittiläinen näyttelijä. Milloin tämä kulttuurisesti merkityksellinen termi tulee olemaan sanakirja, Merriam Webster? Taylor Swift ja Tom Hiddlestonin kolmen kuukauden suhde ymmärsivät ymmärrettävästi ympäröivän maailman: hän oli juuri hajonnut Calvin Harrisin kanssa! Hänellä oli “minä” <3 TS” tank top at her Fourth of July party!

Sisään GQHiddleston puhui hänen suhteestaan ​​Miss Swiftiin ja laittoi ennätyksen suoraan: “Taylor on hämmästyttävä nainen”, hän sanoi, “Hän on antelias ja ystävällinen ja kaunis ja meillä oli paras aika.” Yöpäällikkö tähti myös kumosi erittäin suosittu teoria, että hänen suhde Swift oli julkisuus temppu, kertoo aikakauslehti: “Tietenkin se oli todellinen”.

Ja tuo surullisen säiliön pää? No, se ei ole sitä mitä ajattelet. “Totuus on, se oli heinäkuun neljäs ja yleinen vapaapäivä ja me pelasimme peliä ja luisimme ja satutimme selkääni”, Hiddleston selitti, “Ja halusin suojella karjua auringolta ja sanoin:” Onko kukaan on t-paita? “Ja yksi hänen ystävänsä sanoi:” Minulla on tämä. “” Anna: Minä <3 TS tank. “We all laughed about it. It was a joke.”

RELATED: Side Eye, Humblebrag ja muut uudet sanat ovat nyt Merriam-Webster-sanakirjassa

VIDEO: Taylor Swift ja Tom Hiddleston ovat edelleen ystäviä

 

Päivän lopussa viehättävä Brit väittää, ettei hänellä ole huonoa verta hänen ja hänen entisensa välillä. “Tunnen vain naisen, jonka tapasin. Hän on uskomattoman “, hän sanoi,” suhdetta parrasvaloissa … Suhde vie aina työtä. Yhteys parrasvaloihin vie työtä. Ja se ei ole vain parrasvalo. Se on kaikkea muuta. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 42

map