Toinen McExit: Patrick Dempsey luettelee kotinsa Malibussa

Alla on ote “Toinen McExit: Patrick Dempsey listaa hänen kotiinsa Malibussa,”joka alunperin ilmestyi zillow.com. Lue koko tarina osoitteessa zillow.com/blog.

Patrick Dempsey on ollut hyvästä kaudesta.

RELATED: Sean Penn kävelymatkan päässä Malibusta

Pian sen jälkeen, kun ostamassa “mikroyhdistelmää” Venetsiassa CA: ssa, näyttelijä, joka tunnetaan hänen houkuttelevasta hymiöstä, ilmoitti pääsevän eroon 15 vuoden vaimostaan. Sitten tuli viime viikon Greyn anatomia hämmästyttävä ja spoilerihälytys DVR-fanille – hänen äkillinen lähtöään esityksestä.

RELATED: David Fincher ilmoittaa ostavan Tribeca House of Bricks

Nyt McDreamy pyytää 14,5 miljoonaa dollaria Frank Gehryn suunnitellulle kiinteistölle, jonka hän osti Malibussa kuusi vuotta sitten.

“Ulkopinnan yksinkertaisuus miellytteli minulle, ja sisäpuolella tuntui olevan erittäin laaja ja rauhoittava. Kaikkialla missä katsoit, siellä oli jotain visuaalisesti miellyttävä”, Dempsey kertoi Architectural Digest aallotettua metallia pukeutuneen kodin rhomboidin muodossa.

Patrick Dempsey embed
Kohteliaisuus

Kolmen makuuhuoneen 3,5-hengen kotiin on runsaasti luonnonvärejä ja tekstuureita, joissa on lattiat, jotka on valmistettu uudelleenasennetuista telineistä, keittiön betonikiilo ja veistospohja.

RELATED: Suunnittelija Max Azria haluaa 85 miljoonaa dollaria LA Manoriin

3-plus-acre perusteet näkymät merelle ja nosti puutarhat. Se on suunniteltu perheen hauskanpitoon ja viihteeseen, uima-altaalla, jota ympäröi kierrätyspuu, suuri istuinalue palo-kuopan ympärillä, kiipeilyseinä ja pizza uuni.

LUE LISÄÄ: Jos haluat nähdä lisää kuvia Dempsey’ssa, käy osoitteessa zillow.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map