Toimittaja testattu: miten me palautimme Gel Manicureista

Se ei ole mikään salaisuus haitallisia vaikutuksia geeli manikyyri voi olla kynnet. Hyvä uutinen on kauneusmarkkinoilla täynnä vahvistavia kaavoja, jotka lupaavat terveellisempää numeroa kunkin sovelluksen kanssa. InStyle.comin kauneushoitajasta Jennifer Velez kärsivät heikosta, haurastuneesta kynsistä ja epätoivoisesta avusta, kun hän kokeili kolmea erilaista hoitoa yhden kuukauden aikana. Lue kaikki hänen talonsa talouteen alla.

Nimeni on Jennifer Velez ja minulla oli kahden vuoden riippuvuus geeli manikureista. Käytin taputtamaan kynsilakkoa kahden viikon välein saadakseni ei-chip-korjauksen, tuskin koskaan tekemässä mitään taukoja. Vaikka en ollut hullu irrotusprosessista tai niistä kyseenalaisista UV-valoista (olen aina käyttänyt aurinkosuojaa etukäteen), minua nopeasti pakkomielle, kuinka kauan kiiltävä viimeistely kesti, ja aloin uskoa, etten koskaan voisi palata säännöllinen kiillotus, kunnes minulla ei enää ollut vaihtoehtoa.

Jonkin aikaa olin kieltämässä vahinkoa, joka aiheutti kerran terveellisiä kynsiä, kun he eivät sallineet hengittää, mutta happipuhdistus lopulta sai veronsa ja minun täytyi lopulta myöntää, että minulla oli ongelma. Sanotaan vain, että tulokset eivät ole ihania. Paperi ohut ei edes alkaa kuvailla kunnossa, jossa he olivat. Nailaiset sängyt olivat täysin taivutettavia ja odottavat yhtäkkiä, että geeli paranee niiden kuumien valojen alla, niin tuskalliselta, minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin pelata tapaa. Vaikka kynnet eivät näytä melko yhtä huono kuin kun ensin lopetin sen tekemisen, he ovat vielä talteenottotilassa enemmän kuin vuotta myöhemmin.

Näinä päivinä huolenaiheeni ovat kaikki kuivuudesta ja rikkoutumisesta huonoihin harjanteisiin, jotka saatiin muutama kuukausi sitten, kun saatiin leikkaukseni (pitkä tarina), joten olin ehdottomasti täydellinen ehdokas ottamaan joitakin näistä uusista ja parannetuista kynsien vahvistajista testiin ajaa.

RELATED: Editor-Testattu: Nämä geeli Manicure Shields ovat kuin Armour for Your Nails

Deborah Lippmann All That That Base -kokoinen Base Base

Olin heti vihaillut, kun huomasin, että Deborah Lippmann oli lanseerannut All About That Base -kortin (20 dollaria, sephora.com), CC-pohjamaalin kynsille. Samaan tapaan kuin ihoasi varten suunnitellut CC-voiteet, monikäyttötuote on täynnä kaikki, mitä sinun tarvitsee parantaa kynsien vaivaa yhdellä nopealla askeleella. Sovelin ohut kerros ja seurasin jonkin verran kiillotusta kuin ohjeet, mutta pidän siitä, että sitä voi myös käyttää yksin alastomassa, mattapintaisena. Toistaiseksi kynnet eivät ole rikkoutuneet, eivätkä harjakseni ole enää havaittavissa. Mutta yksi suosikkini asioista? Se auttaa manikyyriä kestävän muutaman päivän pidempään kuin tavallisesti. Pelkästään tämän tekijän perusteella käytän edelleen.

RELATED: 4 Incredible Nail Art Designs innoittamana Red Carpet

Perfect Formula Repair Coat

020315-Deborah-Lippmanin-upottaa-2-480.jpg
Kohteliaisuus

Kuultuani tarinani, avustava kauneus-toimittaja Marianne Mychaskiw antoi täydellisen Formula: n uusimman kohtelun ($ 28; perfectformulas.com) minulle, ja olen niin onnellinen, että hän teki. Se sisältää vahvistavia ainesosia, kuten jojobaöljyä, biotiinia, keratiinia ja E-vitamiinia, ja se on suunniteltu korjaamaan kynnet UV-geelien ja akryylien edellyttämällä kovalla liotusmenetelmällä. Sinun tarvitsee vain puhdistaa kynnet, anna kuivua ja seurata toista kerrosta, jos haluat. Kuten Deborah Lippmanin pohjamaali, voit käyttää mitä tahansa väriä sen päälle, kun annat kaavan toimivan sen taikaa. Kynnet todella tuntuivat vahvemmilta vain yhden käytön jälkeen, ja ne eivät palaa vanhoihin tapoihinsa poistamisen jälkeen. Se on ihme-työntekijä, jos sinä kysyt minulta. Haluan ehdottomasti suositella kaikille, jotka kamppailevat samanlaisissa asioissa.

Nails Inc. NailKale-valaisin

020315-Deborah-Lippmanin-upottaa-1-480.jpg
Kohteliaisuus

Rakastan Nails Inc: n Nailkale-valikoimaa, joten olin innoissani kokeilemaan linjan Bright Street Illuminatoria (14; sephora.com). Siinä on iristamaisia ​​helmiä, jotka hetkessä kirkastavat tylsiä vinkkejä ja koska se on infusoidut kitauutteen kanssa, sanotaan ruokkivan kynsisänkyä ja estäen rikkoutumisen. Vaikka se ehdottomasti antoi minun kynsilakkaukseni kiihdyttää ja pitää heidät kuorimasta, se ei tehnyt kovin paljon piilotakseen niitä ärsyttäviä epätäydellisyyksiä (kuten pieniä valkoisia pisteitä, joita odotan yhä katoamasta). Vaikka kynnetkin näyttäisivät edelleen terveellisemmältä ylitöiltä, ​​olen ehdottomasti pitämässä sitä kädessäni, kun olen mielialalla kaiken luonnollisen ulkonäön vuoksi.

KUVAT: 10 Prettiest Winter kynsilakat

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 62 =

map