Toimittaja-testattu: Kerry Washington’s Beauty puhdistaa

“Tunnustus: Olen yrittänyt kaikki mehut puhdistaa siellä, ja useimmat johtivat paino yo-yoing. Joten olin epäilevästi testattavasta Snyderin kauneudenpesuaineesta. Kun täytät seitsemän sivun terveyskyselyn, jossa useimmat pitäisivät TMI: n, minulla oli tunnin mittainen kuuleminen Snyderin kanssa. Hänen arviointinsa: Nykyinen, viljan raskaalla ruokavaliolla oli estäminen ruoansulatukseen, koska monimutkaiset hiilihapot eivät hajoa nopeasti, kun ne sekoitetaan proteiinin kanssa. “Elintarvikkeiden vaihtaminen muuttaa perusteellisesti tapaa, jolla näytät ja tuntuu”, hän kertoi. “

“Minulla oli muutama tunti ateriointisuunnitelma, joka koostui kuumasta vedestä sitruunalla, probioottisella vitamiinilla ja Snyderin tavaramerkillä Glowing Green Smoothie aamiaisella, salaatilla ja kasvispohjaisella keitolla lounaalle sekä proteiinista, jossa oli vihanneksia tai vihannekset ja yksi vilja illalliselle, omenat, porkkanat ja kookosmaidosta valmistettu jogurtti olivat rangaistettuja välipaloja, ja jos sokeriharrastukset lakkoivat, syön muutaman kappaleen tummaa suklaata, joka sisälsi 72 prosenttia kaakaota tai enemmän.

KUVAT: Kerry Washingtonin paras punainen matto näyttää

Kerry Washington's Beauty Cleanse
Kohteliaisuus

“Snyder oli saatavilla tekstillä mahdollisista viivästyneistä kysymyksistä, ja otin tämän hyödynnetyksi ravintoloissa – minulle kerrottiin myös pitkäaikaisesta asiakkaasta Reese Witherspoon, joka on paras osa? hiilihydraatteja, joita se tarvitsee toimimaan “, Snyder sanoi.” On hyvä olla hampurilainen hetki. “”

Tulokset: “30 päivän kuluttua olin jännitteisempi, vähemmän vatsakipuja ja menetti 5 kiloa.”

Suuntaa ovella ja hehkuva vihreä Smoothie

Tämä maukas sekoitus on täynnä kuitua, joka kirkastaa ihoa ja käynnistää painonpudotuksen.

ainekset
1-2 kuppia kylmää, suodatettua vettä
3/4 lb. orgaanista romaine-salaattia
1 pieni orgaaninen pinaatti
3-4 orgaanista selleri varret
1 nippu orgaaninen koriander tai persilaji (valinnainen)
1 orgaanista omenaa, juurrutettua ja siementä
1 orgaaninen päärynä, päällystetty ja siemenytetty
1 orgaanista banaania
1/2 orgaanista sitruunaa, kuoritut.

RELATED: Miten J. Lo: n kouluttaja muutti kehoni

ohjeet
Yhdistä vesi, romaine, pinaatti, selleri ja valinnaiset ainesosat tehosekoittimessa ja sykäkele alhaalla, kunnes se on sileä. Nopeus kasvaa vähitellen, lisää sitten omena, päärynä, banaani ja sitruuna. Sekoitetaan kunnes sujuu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map