“Tinder for Food” App on vihdoin saapunut

Harvat asiat ovat viihdyttävämpiä kuin peukalosi pyyhkäiseminen potentiaalisten suuntareiden varalta. Sormen nopealla liikutkimella sinua tervehtii näennäisesti loputon näkymien joukko, puhumattakaan välittömästä tyydytyksestä, kun he pitävät sinusta takaisin. Hiljattain remontoidun sovelluksen ansiosta voit nauttia samanlaisesta ruokavaliosta.

Wine n Dine, Instagram-tyyppinen ruoanhaku-alusta, joka suosittelee ravintoloiden parhaita ruokia, julkaisi juuri “Swipe to Discover” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat pyyhkäistä astioita vasemmalle tai oikealle ja merkitä, mitkä niistä yrittää välittömästi läheisyydessä, olipa kyseessä vodka pizza Old Rose tai lohikäärmeen jogurtti kulho Broken Coconut. Joten jos etsit tänä iltana maukasta ateriaa, voit tarkastella, mitä käyttäjätunnustettuja ruokia odottaa tilaustasi omalla alueella. 

Viini 'n Dine - GIF
Kohteliaisuus

RELATED: Tämä sovellus on paras tapa estää ruokaa FOMO

“Paras osa ruoasta vasemmalle ja oikealle pyyhkäisemisestä on se, että ei ole hylkäämistä – tiedät, että hän sanoo kyllä”, kertoi perustaja Joshua Stern Tyylissä. “Sinun on päätettävä, milloin haluat syödä.”

VIDEO: 10 julkkiksia, jotka kuun auringonlaskun aikaan

Nyt heidän tarvitsee vain lisätä toiminto, johon voit lähettää DM: n henkilöön, joka on lähettänyt valokuvan, jotta voit pyyhkäistä suoraan astian päälle ja uusi illallinen päiväsi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map