Tina Knowles selittää nimityksen takana “Rumi Carter”

Sen lisäksi, että hänen kaksoiskuopansa, Sir ja Rumi Carter, ensimmäinen kuva Beyoncé on jäänyt melko tiukasti kiinni kahdesta uudesta lisäyksestään, mutta onneksi meillä on äiti vastata kaikkiin vastasyntyneisiin kysymyksiimme. Ensinnäkin Tina Knowles selvitti sekaannuksen, jonka Bey oli nimittänyt poikaansa “Sir Carter Carter”, vakuutti meille, että hänellä on vain yksi “Carter”.

Seuraavaksi Knowles antoi jonkinlaisen näkemyksen Blue Ivylle isona sisarena. “Hän on hyvin ylpeä ja innoissani”, kertoi mummo Viihde tänä iltana. “Hän on hyvä iso sisko, hän todella on.”

Sir Carter ja Rumi 1 kuukausi tänään. ����❤️��������������������

Beyoncen (@beyonce) jakama viesti

Nyt momma Tina roiskui inspiraation nimen “Rumi” takana. Instagramissa viikonlopun aikana isoäiti jakoi jakeen, jonka kirjoitti 13. vuosisadan runoilija Rumi, jota hän kutsui “ei vain kaunis vaan looginen”.

Tämä on runoilija 13-luvulla runoilija “Rumi” se ei ole vain kaunis, mutta looginen ❤️ rakkaus numero kolme ❤️ Välillä olemme syy, ettemme löydä rakkautta! Meidän on ensin tehtävä työtä itsemme kanssa

Tina Knowlesin (@mstinalawson) jakama viesti

Vaikka jokainen jakeista on itsessään voimakas, Tinan henkilökohtainen suosikki on kolmas: “Teidän tehtävänne ei ole etsiä rakkautta, vaan vain etsiä ja löytää kaikki itsesi sisällä olevat esteet”.

“Joskus me olemme syy siihen, ettemme löydä rakkautta! Meidän on työskenneltävä itsestämme ensin kokonaisuutena “, hän kirjoitti, joka nähtävästi kaikuva Beyn” ensimmäinen minulle “-filosofia, jota hän saarnaa koko laajan musiikkiluettelonsa.

RELATED: Julkkikset surkivat Beyoncen vauvojen kuvia

Vaikuttaa siltä, ​​että pieni Rumi Carter olisi voinut saada nimensä runoilijalta, jota mummo Tina inspiroi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map