Tina Fey paljastaa hänen 6 Beauty Must-Haves

Tulevan komedian tähti Tämä on minne jätän, Tina Fey, kuunvalot kuin Garnier-palkkio, kun hän ei ole kiireinen vanhemmuutta, kirjoittamassa blockbustereja ja ylpeästi varastaa tuotteita muilta megastareilta. varten TyylissäKesäkuun numero Fey paljasti parhaat ihosegmentit, ajatukset plastiikkakirurgiaan ja kuusi kauneudenhoitotuotetta, joita hän ei voi elää ilman. Lue meidän eksklusiivisesta haastattelusta ja klikkaa sitten galleriaamme myymällä sen must-haves.

Olet Garnier-ihonhoidon kasvot. Mikä on sinun ihana salasi?Häivytän suihkussa ja kosteutetaan Garnierin Ultra Lift Transformerilla, jolla on SPF. Olen toimiva äiti [Alice, 8 ja Penelope, 2], joten pidän monikäyttöisistä tuotteista. Minulla ei ole aikaa mennä läpi joukko pieniä hienoja töitä.

Tottelevat tyttäresi katsellen, että saat glam?He aina haluavat, “Haluan tehdä meikkiäsi!” Mutta minä vihdoin ymmärsin pienen kanssa, Oi, jos annan hänelle yön kerma eikä anna hänen piirtää huulipunaa kaikkialla kasvoillani, ja se on todella hyvä ihollemme.

Mikä on sinun go-to makeup look? Minulla ei ole paljon huulet, joten on parempi mennä silmiin. Käytän ripsiväriä ja tätä kermamainen ruskea Lancome-vuoraus. Löysin sen vanhan meikkitaiteilijan, joka työskenteli myös Julia Robertsin kanssa. Hän vetäisi sen ulos sarjastaan ​​ja olisi kuin: “Tämä on Julia’s!”

Puhuminen Hollywood Glamourista, hiuksesi näyttävät mahtavilta Globeilta.Oi kiitos. Minun hairstylistivärit laajennetaan vastaamaan minkä tahansa värin hiukseni, joten meillä on laukku hiuksia, jotka menevät edestakaisin meidän välille, kuten Stanley Cup.

Mikä on ollut suurin kauneus “aha” hetki?Kun muutin Chicagaan, Amy Poehler ja minä huomasimme: “Voimme vaimentaa kulmakartamme hieman ?! Oi hienoa! “Se oli pelimuuttaja.

Käännät 44 tässä kuussa. Ajatuksia ikääntymisestä ja plastiikkakirurgista?En tee Botoxia tai mitään sellaista tavaraa, ja toivon, etten koskaan tee. Aion vain jatkaa vahvistavia voiteita ja yrittää tuoda hatut leukahihnoihin.Nouto kesäkuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataamiseen tänään.

-Suzanne Zuckerman

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map