Tietenkin 2-vuotiaan Saint Westin ensimmäinen lehden kansikuva on syyskuun numero

Kuinka vanha olit, kun laskeutit teidän ensimmäisen lehden kattaa? Oi, et ole koskaan ollut yhtä? Anteeksi, meidän olisi pitänyt määritellä, että tämä koskee vain Kardashian-Jennerin jälkeläisiä. Meidän virheemme. 

Joka tapauksessa, kun kesti vähintään kymmenen vuotta elämää useimmille Kar-Jenners-maaleille, Saint West, keskimmäinen lapsi ja ainoa poika vanhempiensa Kanye Westille ja Kim Kardashianille, vain kaksi vuotta, tässä kuussa tilaajan numerossa Harper’s Bazaar’s Syyskuun numero, joka profiilee “Ensimmäiset musiikkiperheet”.

Tietenkään he eivät pelkäsivät vain lapsia studioalustalle ja alkoivat napata pois – hän antaa katseensa hänen surullisen isänsä, joka kuljettaa häntä sylissään, ja hänen 5-vuotiaan sisarensa North, joka ottaa ratsastaa Kanyen hartioilla.

“Toivon, että lapseni eivät koskaan menettäisi luottamustaan ​​yhteiskuntaan”, West kertoo hänen ja Kardashianin klaanista, johon kuuluu kuusi ja puolikuukaista tytär Chicago.

“Toivottavasti lapseni eivät koskaan menettäisi luottamustaan ​​yhteiskuntaan.” – #KanyeWest tytär #NorthWest ja poika #SaintWest syyskuun tilaajakansilla. Linkissä bio nähdä kaikki 2018 #BAZAARicons. Styling by @carineroitfeld Valokuvaus tekijänä @mario_sorrenti

Harper’s BAZAARin (@harpersbazaarus) yhteinen viesti

North laskeutui ensimmäiseen lehdensa päätykseen viime vuonna (samaan aikaan viime vuonna vähemmän vaikuttavana) 4), joka esitti “First Lady” – äidin rinnalla (Jackie Kennedyn tyyliin varustettuna) Haastatella aikakauslehti.

Hänen debyyttinsä iltana lehden päällä hänen tyttärensä North, @kimkardashian kanavilla Jacqueline Kennedy Onassis. �� @stevenkleinstudio

Interview Magazine (@interviewmag) jakama viesti

Koska hänen veljensä ja sisko ovat tällaisia ​​asiantuntijoita, olemme varmoja, kun Chicagon ensimmäiset kansiot rullataan ympäriinsä, hän tietää tarkasti, miten käsitellä valokeilassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map