The New Redheads of Hollywood: Rachel McAdams, Dianna Agron, Elizabeth Olsen ja Coco Rocha

Hollywood näkyy punaisena! Viime viikolla Dianna Agron ja Rachel McAdams yllättyivät meitä kaikkia ottamalla vaaleat säikeet rohkeiksi harmaaksi, ja nyt, Elizabeth Olsen ja Coco Rocha ovat viimeisimmät julkkikset, jotka antavat hiuksilleen ruskean sävyn. Kun Rocha oli polttomoottoritiellä, Olsenin muutos oli paljon hienovaraisempi, lisäämällä punaviiniä hänen brunette varjolleen. Ottaen huomioon punainen reitti? Warren-Tricomi Salonien Joel Warren toteaa, että väri on korkealuokkaisempi, mutta sen rohkea lausunto on sen arvoinen. “Punahihoilla on suurin molekyyli ja on vaikea päästä hiustenne akseliin”, Warren kertoi meille. “Viimeistelyä varten tarvitset tuotteita, jotka auttavat sulkemaan leikkauksen. Kokeile L’Oreal Professionelin INOA-salonkipalvelua, jolla ei ole ammoniakkia, eikä avaa hiusleikkausta.” Lisäksi lisää hiusten rutiiniin lisää värisävytuotteita ja ohjele shampoot, jotka sisältävät sulfaatteja, jotka voivat poistaa hiusvärin. “Mansikan blondi blondi pohjalla kestää paljon pidempään kuin rikkaat kastanjanruskeat samassa pohjavärissä”, hän lisäsi.

Katso lisää julkkisten hiusten makeoveria galleriassa!

LISÄÄ: • Selvitä, miten korostat värejä kevään aikana • Ilmoittaudu InStyle-hiusten uutiskirjeeseen • Suurimmat hiusten ongelmat, ratkaistu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 66

map