Teyana Taylor x Reebokin uusi “vapaa tyyliasi” lenkkarit ovat potkuja, joita tarvitset kevään

Teyana Taylor ja Reebok palasivat yhteen uudesta joukosta kuumia potkuja juuri ajoissa kevään aikaan.

Ensimmäisen “Free Your Style” -kampanjasi menestyksen jälkeen Reebok Classic ja lauluntekijä julkaisivat toisen asennuksen Freestyle “Color Bomb” Pack Mondayille, joka jatkaa Freestyle-sneakerin 25-vuotisjuhlaa.

Tällä kertaa pakkaus sisältää värejä Mineral Mist ja Pink Craze, jossa rohkeat sävyt kunnioittavat 1980-luvun kirkkaita värityssuuntia. Taylor, joka toimii Reebokin virallisena brändin suurlähettilänä, tähdittää kampanjan roolissa Pink Craze -paidat, joissa on monivärinen sadonkorjuu ja farkut, ja hänen pitkät mustat lukkoikkunsa ovat lenkkeillä.

Teyana Taylor 1
Kohteliaisuus

RELATED: Teyana Taylor Flaunts Hänen kaareva Physique sizzling uusi Reebok kampanja

Reebok Classic Freestyle “Color Bomb” Pack myydään 75 dollaria, ja se on saatavilla Reebok.com-sivustolta ja muilta jälleenmyyjiltä. Pakkaus seuraa itseään julistavan sneakerheadin ensimmäistä yhteistyötä urheilullisen kulutushyödykön kanssa – Reebok Classic Freestyle Hi – joka merkitsi ensimmäistä naisille suunniteltua kuntosaliä.

#Shmood Ylpeä hetki. On aika kääntää paska ylös! Teyana Taylor x @breeclassics #ReebokClassics # 5411Size7InGirls #ItsLit #BringingItBack #TakeDat #AnotherOne #HARLEM

Jimmy Neutchin (@teyanataylor) jakama viesti

Taylor jakoi leiman Instagram-kampanjasta tuolloin, jossa hän harrasti harjoittelua ja löi joitain harjoitusliikkeitä, mukaan lukien lonkkanostimet. “Reebok on aina ollut osa minua”, hänestä voidaan sanoa sanomalla. “5411: t todella avasivat oven saadakseen luovaa naisten lenkkarit. Tämä on todella kuin unelma.” Hän jatkoi leimansa leikkauksella, “#Shmood ylpeä hetki. On aika kääntää sh * t ylös! Teyana Taylor x @ bebokclassics.”

Teyana Taylor 2
Kohteliaisuus
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map