Tess Holliday: Ovatko asiat muuttumassa vai onko muoti juuri pudottamalla itsensä takaisin?

Ei ole mitään keinoa sen ympärillä. Kun kävelet muotinäytöksessä, joko New Yorkissa, Lontoossa, Milanossa tai Pariisissa, näet lähes yksinomaan yhden “tyypin” henkilön: ohut, valkoiset naiset. Tämä koskee myös malleja ja toimittajia, puristamalla pieniin vaatteisiin tai istuimiin, jotka ovat rehellisiä liian pieniä kenelle tahansa suuremmalle kuin koon 0.

Muotiteollisuus on suurelta osin ryhtynyt edistämään “plus” -markkinoita. Meillä on Tyylissä pyrkivät tekemään yhteisiä ponnisteluja mielenkiintoisten vaihtoehtojen löytämiseksi pienille, suorakokoisille ja suurikokoisille naisille ostoskertomuksissamme. Ja yhä useammat versot monipuolistuvat rotuun, kehon tyyppiin ja kehon kykyyn nähden. Mutta kohtaamme sen: se, että meillä on vielä tätä keskustelua, on melko säälittävä.

RELATED: Melissa McCarthy’s No-Bullshit -tapahtuma rahan ansaitsemiseen

Tess Holliday on ensimmäinen, joka ilmaisee sen. Born Ryann Maegen Hoven, 32-vuotias malli ja ruumiin positiivisuus suurlähettiläs aloitti uraansa indie-suunnittelijoille, kuten Orchard Corset, Domino Dollhouse ja Jessica Louise Clothing, ja hän on ollut eturintamassa työntämällä teollisuutta ottamaan naiset mukaan ne näyttävät realistisesti.

Hän on allekirjoittanut MiLK Managementin vuonna 2015 ja pian sen jälkeen hänet nimitettiin yhdeksi maailman suurimmista plus-kokoisista malleista Vogue Italia. Täysin tietoinen (ja rehellisesti, turhautuneesti) rajoituksista, joilla on keskikokoiset naiset, hän aloitti ruumiin positiivisuuden haasteella #effyourbeautystands, jonka tarkoituksena on auttaa miehiä ja naisia ​​- riippumatta niiden koosta – omaksua ihon, johon he ovat.

Hän on löytänyt muita näyttelijöitä muotimaailmassa, kuten Christian Siriano, jonka muotoilu Holliday on fani. “En nähnyt mitään, jota en halua käyttää henkilökohtaisesti”, Holliday kertoo puhelimitse Christian Christian Siriano Fall 2018 -kokoelmasta, joka merkitsi suunnittelijaa 10. vuosipäivää. “Christianin monimuotoisuuden käyttö on aina todella arvokasta. Olin backstage ennen näyttelyä ja ei vain hänellä oli plus-kokoisia malleja, mutta hänellä oli muutamia eri kilpailuja, hänellä oli trans-malleja, jopa hänen sisarensa käveli näyttelyssä! Se oli vain niin kaunista. “

RELATED: Disneyn 14-vuotiaan Breakout Star on tanssinut Bieberille ja voi olla seuraava Zendaya

Backstage on @ csiriano ennen näyttelyä … mutta kuten miten söpö me olemme? ����♀️ @bradwalsh @selmablair #nyfw @sebastianpro_official #effyourbeautystandards

Tess��in (@tessholliday) jakama viesti

Sen lisäksi, että hän esitteli kriittisesti tunnustetun kokoelman viimeisen vuosikymmenen aikana, suunnittelija on myös pyrkinyt osoittamaan kappaleitaan malleja, joita toiset pelkäävät, mukaan lukien ei-plus-kokoiset, mutta myös vanhemmat naiset, trans-mallit. . Hän on myös yksi harvoista suunnittelijoista, jotka haluavat pukeutua jokaiseen kokoon. Ja hän ei tee sitä, koska se on “sisään”.

“Jos soitan hänelle huomenna ja sanon” Minulla on tämä tapahtuma ja tarvitsen jotain sille “, hän tekisi sen”, Holliday sanoo. Se on harvinaisuus. Monet suunnittelijat eivät lainaa mekkoja naisille, jotka ovat suurempia kuin koon 8.

“Olen työskennellyt stylisti Meganin kanssa parin vuoden ajan. Hän on tavoitellut suunnittelijoita, joita en uskonut pukeutuvan. Kävin Kate Spaden esityksessä, ja Kate Spade pukeutui kirjakiertueeni. Mutta on paljon ihmisiä, jotka [eivät] edes vastaa. Kate Spade oli yksi suurimmista tuotemerkkeistä. “

RELATED: Hyvä Luck Voittaminen Oscar, jos et ole valkoinen mies

#NYFW päivä: @katespadeny ♠ ️�� Styled by @littlelimedress Hair lähettäjä @damianmonzillo

Tess��in (@tessholliday) jakama viesti

“Joskus haluan vain olla kuin” Fuck it “, Holliday jatkaa. “Se on myös kovaa, koska olen tietoinen vaatteiden kohtuuhinnasta ja yritän kohdistaa sellaiset tuotemerkit, jotka näyttävät edustusta.”

Nämä tuotemerkit voivat kuitenkin olla harvoja ja kaukana toisistaan. “Kun katsot kiitotiet, näet yhden tai kaksi plus-kokoista mallia joissakin mainstream-suorakokoisissa suunnittelija-esityksissä,” Holliday sanoo, kun kysyn häneltä, mitä katsomassa kiitotie-näytöllä, joka on täynnä kokoa 00, tuntuu itselleen. ” Mutta tiedämme, että on olemassa enemmän malleja kuin vain yksi tai kaksi, joita näemme. Se on todella turhauttavaa. “

“Olen kiitollinen siitä, että jotkut näistä suunnittelijoista näyttävät ainakin 12 ja 14, mutta mielestäni on turhauttavaa, koska haluan sen olevan saatavilla useammille plus-kokoisille naisille maailmanlaajuisesti. Haluan nähdä enemmän edustusta, haluan nähdä heidät tekemään sitä todella ajattelevalla tavalla ja todella ymmärtämään miten pukeutua kehoimme. Ja kyllä, se on monimutkaista, mutta olemme valtava osa markkinoista ja meillä on niin paljon ostovoimaa, ja meitä vain jäämme jatkuvasti huomiotta. “

On kummallista ajatella, että 1,5 miljoonan seuraajan nainen voisi pitää itseään huomiotta. Mutta New Yorkin muotiviikolla se tapahtuu.

RELATED: Meet Hasidic Rabbi joka realisoi hänet transsukupuolen ansiosta Google-haun

Kuinka suosikki rasvaa narttasi tekee #NYFW: ei sääntöjä ������ #phillipplein #effyourbeautystandards Styled @littlelimedress Makeup @beautybychristian Hair @anthony_cress

Tess��in (@tessholliday) jakama viesti

“Minulla oli ihmisiä, jotka ottivat minun valokuvani”, Holliday kertoo minulle. “Se ei ollut niin paljon, että luulin sen olevan. Olen varmasti nähnyt ihmisiä ottamasta kuvia, mutta oletin vain, että he eivät ottaisi valokuviani, koska he eivät tienneet, kuka minä olin. “

Muistutan hänelle, että hänellä on enemmän seuraajia kuin useimmat naiset saivat ampua: 500 000 enemmän kuin Chriselle Lim. 700 000 enemmän kuin Eva Chen. 400 000 enemmän kuin jotain laivaston Arielle Charnas.

“Kun katsot New York Fashion Week Street -tyylin pyöristyksiä, sinulla on taipumus nähdä tiettyä tyyppiä edustavaa henkilöä”, Holliday sanoo. “Et todellakaan näe syrjäytyneitä elimiä ja värejä niin paljon kuin toivot olivat.”

VIDEO: Tess Holliday edustaa ELOQUII: n Exclusive Noir Collection -kampanjaa

Sen lisäksi, että päästään katulamppujen valokuvagallerioihin, toinen Hollidayn kanssa: näkemällä suurikokoisia malleja valtavirran aikakauslehtien kansiin, jotka on kuvattu todellisissa toimituksissa (eivät yksinkertaisesti kiinnitetyt plus-markkinoihin).

“On mukavaa saada sarake, jonka kirjoittaja on plus-kokoinen henkilö tai muutamia koon trendikertomuksia jokaisessa lehdessä”, hän sanoo. “Olisi hienoa nähdä meidät hieman glamourisemmassa valokeilassa sen sijaan, että käytämme vain jonkin kiintiön täyttämistä. Todellakin, joskus tuntuu siltä, ​​että meidät vain käytettiin, jotta ihmiset voivat törmätä itseensä takana. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 57

map