Tervetuloa takaisin keskiviikkona: JoJo on takana ja paremmin kuin koskaan

Poistu, juuri nyt.

Yksinkertainen, sormenjälki, ja siihen pisteeseen, se on epäilemättä yksi aikaisemmista aatteista kärsivistä kappaleista. Ja se toimitti sitten ei-tuntematon, mahdottoman sassy laulaja Massachusettsin esikaupungista nimellä Joanna Noëlle Blagden Levesque, alias JoJo. “Leave (Get Out)” julkaistiin 24. helmikuuta 2004 ja siitä tuli pian kansainvälinen hitti, joka kartoitti Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Mainostaulu Pop-laulukirja. Aikana 13-vuotiaana JoJo tuli maan nuorin sooloartista, jolla oli useita yhtyeitä. 

JoJo - Leave (Get Out)
Hyväksy YouTube

Nopeasti eteenpäin 13 vuotta myöhemmin, JoJo on jälleen valokeilassa edistämässä uutta albumiaan Hullu rakkaus ja aloittaa vastaavan Yhdysvaltain headlining-kiertueen tänään Portlandissa, Ore. “[Albumi] on inspiroinut kokemukseni kaukana valokeilusta viime vuosina ja pudoten ja irti rakastuksesta, sydämeni rikki ja rikkoa pari sydäntä “, hän sanoi äskettäin vierailullaan Tyylissä HQ. “Mutta oikeastaan ​​mitä Hullu rakkaus tarkoittaa minulle rakkauden runsautta, jota tunnen tekemästä mitä rakastan ja jolla on edelleen tukea kaikkien näiden vuosien jälkeen … se on vain paras tunne. ” Tervetuloa takaisin, JoJo!

Pidä ticketmaster.com ostaaksesi lippuja Mad Love kiertue.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map