Tervetuloa takaisin keskiviikko: Gossip Girl’s Chace Crawford osuu iso näyttö

Jos olisit teini myöhään ahdistuneina, oletko unohtanut sinusta Gossip GirlNate Archibald (todennäköisesti kauden 1 loppupuolella, kun hän sulki miehensä otsat). Ja oikeasti, kuka voisi syyttää sinua? Hän ei ollut vain St. Jude’s lacrosse -joukkueen tähti – hänellä oli vaikuttavia journalistisia piirejä ja vaikea perhehistoria, joka teki hänet ehdokkaaksi lohduttamasta, joten ei ole mikään yllätys, että hän ajoi Blairin ja Serenan välistä kiilaa (ja Jenny ja Vanessa).

Chace Crawford - LEAD
JB Lacroix / WireImage

Nyt Chace Crawford, joka uskoo menestyksekkäästi Upper East Sidein kultaisen pojan hittisarjassa, on palannut Eloise, trilleri ystävästä, joka murtaa hylätyn hullun turvapaikan. Elokuvassa Crawford soittaa Jacob Martinia, jonka 1,2 miljoonan dollarin perintö on riippuvainen hänestä haastavan tädin kuolintodistuksen saamiseksi. TBH, näimme Archibaldin ja hänen järjestelmänsa tiimistä samankaltaiseen tilanteeseen. Tervetuloa takaisin, Chace Crawford!

Eloise on teattereissa perjantaina 3. helmikuuta. 

Tarkista perävaunu edellä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map