Teoria: Pete Davidsonin Queer Eye Makeover auttoi häntä Woo Ariana Grandea

Pete Davidson päivitti päivänsä (hyvin maaliskuussa) parantaakseen Staten Islandinsa “Guido Trash” estetiikkaa vastaamaan korkeampia standardeja Queer EyeAsuva muotitieteilijä, Tan France.

Sivupalkki: Näin Davidson houkutteli Fiancée Ariana Grandea uudella Timothée Chalamet-innoituksellaan?

Joka tapauksessa, Netflix-tähti lainasi hänen sartorial -osaamisensa Lauantai-ilta elää näyttelijän jäsen Saks Fifth Avenuella ostosretken retkellä ja (kiitos, popkulttuurin ylimiehet) se kiinni nauhalla.

Ranska rikkoi välittömästi Davidsonin ylimitoitettua tyyliä, mikä viittasi siihen, että hän sijoitti parempaan vaatteisiin ja valitsi heikompia värejä – varsinkin kun hänet roikkuu hänen silloisen tyttöystävänsä Cazzie Davidin ja hänen perheensä kanssa (Kiihdytä innostustaLarry David, jne.).

“Ajattelin, että olin kuin eräänlainen pukeutuminen, mutta on niin mukavaa tietää, että olen pukeutunut koko ajan”, Davidson vitsaili Ranskalle. “Joku minun täytyy kertoa minulle. Tiedätkö ihmisiä, jotka pitävät s-hampaistaan? Se on sama asia – minulla on kaikki.

Olemme vain kyllästyneet Saksin

Pete Davidsonin (@petedavidson) yhteinen viesti

En voinut olla ylpeä jakaa tätä kanssasi. Viime viikolla olin onnekas ampumaan lyhyt SNL-digitaalinen uskomattoman @petedavidsonin kanssa. Kyllä, olen edelleen SHOOK! �� En voi antaa sinulle enemmän @queereye jaksot, mutta tässä on tämä, jotta voit jatkaa. Linkki videoon on minun bio. Käy katsomassa sitä ja lemme tietää mitä mieltä olet. Kiitos @nbcsnl ja @saks siitä minulle ja @heidilgardnerille liittymisestäni, rakkauteni. ��

T A N: n jakama viesti. F R A N C E (@tanfrance) päällä

Queer Eye-ja Ranskatahtoa palaa Netflixille toiselle kaudelle 15. kesäkuuta. (Ja olemme varmoja, että Davidson palaa uutisosoitteeseesi myös Ariana Grande-draamassa pian.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 23

map