Teen Choice -palkinnot vuodelta 2015 Red Carpet oli Hotter than Ever

Ehkä enemmän kuin mikään muu punainen matto, Teen Choice -palkinnot ovat paikka, jolla todella on ainutlaatuinen vaikutelma. Loppujen lopuksi nuorten yltäkylläisyys ja leikkisyys on yhdistetty höyryisten kesälämpötilojen kanssa, mikä tekee täydellisestä tekosyydestä todella päästää irti. Tänä vuonna, joka pidettiin Galen Centerissä Los Angelesiin sunnuntai-iltana (16.8.), Ei petä. Vihreällä matolla oli runsaasti riskinottoa, Bella Thoren korallikuoresta ja Emma Robertsille melkein prim Peter Pilotton sarakkeesta Zendajan tekemään eroon (puhu siitä, että vaikutelmassa oli vaikutelma hymyilevässä, off-shoulder top: ssa ja musta hame).

Ellen Degeneres and Portia de Rossi

Ellen Degeneres (vasen) Ellen teessä ED: ssä ja Portia de Rossi Naeem Khan -puvut.

Steve Granitz / WireImage

Mutta ei vain teini-idoleilla ollut hauskaa. Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi viettivät seitsemännen hääpäivänsä täysin mustalla ja valkoisella tavalla. Itse asiassa DeGeneres käytti tee omaa suunnittelua (hänen etiketti ED by Ellen). Kuinka on, että vietät tyylillä? 

KUVAT: Katso kaikki hottest odotukset vuodesta 2015 Teen Choice Awards

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 20 =

map