Tee tämä! Voit nyt ostaa Andy Warhol-aiheisen Converse Sneaks

Calling sneakerheads ja Andy Warhol fanit: aiot saada potkia pois tämän uutisen. Converse ja Andy Warhol Foundation ovat yhdistäneet voimansa luomaan kaiken tähtien sneaker-kapseleiden kokoelman, joka juhlii visionäärisen taiteilijan kaikessa kunniaansa. Converse -tyyppiset ja matalat kärjet ovat saaneet klassisen Warhol-hoidon kuuluisilla teoksilla, kuten Campbell-keittoalustalla, leimattuina kaikkialla lihavoituina tai mustavalkoisina.

RELATED: Nämä tyylit tähdet ovat Kickin ‘It Old School Retro Sneaks

“Tämän kokoelman tarkoituksena on juhlia ja edistää innovatiivista taiteellista ilmaisua, joka on sekä Converseille että Andy Warholille”, sanoo Converse All Star Design -johtaja Damion Silver. “Andy Warhol loi tunnetusti amerikkalaisen pop-kulttuurikuvion innoittaman taiteen ja oli edelläkävijä Chuck Taylor All Starin hyödyntämisessä tyhjänä kankaalle hänen työstään. Yhteistyö luovasta historiasta kasvatti yhteistyötämme Warholin kanssa.”

Andy Warhol x Converse
Kohteliaisuus

Näiden kahden suuren pop-kulttuurin kuvakkeiden avioliitto on lähinnä parhaimmillaan muoti-kohtaaminen. Ja tässä on hyviä uutisia: 14-osainen Converse x Andy Warhol -mallisto (35-90 dollaria), joka sisältää kolme teesä sneaksin kanssa, on saatavilla tänään osoitteesta converse.com ja Converse -myymälöissä. Suosittelemme, että käytät, älä käy, koska ne menevät nopeasti.

Andy Warhol x Converse
Kohteliaisuus

KUVAT: 17 Julkkikset Wearing Chic-lenkkarit

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map