Onnittelut ovat kunnossa! Torstai-iltana bash-isäntänä Tyylissä ja Hollywood Foreign Press Association Catchissa Los Angelesiin, että näyttelijä Sylvester Stallone ja malli Jennifer Flavinin kolme tytärtää – 20-vuotias Sophia, 18-vuotias Sikstinssi ja 14-vuotias Scarlet – ansaitsevat Miss Golden Globe 2017.

Vuosittain viihdeteollisuuden korkean profiilin jäsenen lapsi nimetään Miss (tai herra) Golden Globe. Honoree on taipuvainen näyttelijä tai näyttelijä, innokas osallistumaan seremoniaan ja käsi jokaisen Golden Globe-voittajan patsas. Historia on osoittanut, että rooli ennustaa usein valoisaa uran edessä – Melanie Griffith, Laura Dern ja Freddie Prinze, Jr. pitivät otsikkoa vuosina 1975, 1982 ja 1996.

Tänä vuonna tämä tekee Golden Globe -historiaa. Se on ensimmäinen kerta 54 vuoden kuluttua perinteen alkamisesta, että Miss Golden Globen nimi on mennyt useampaan kuin yhteen henkilöön – tässä tapauksessa kolme!

RELATED: 5 Precious Father-Tytär Moments vuodesta 2016 Golden Globes

Päättäessään kunnioittaa kolme arvoista up-ja-saapumista, HFPA: n presidentti Lorenzo Soria sanoi: “Jokaisella kolmella ihastuttavalla nuorella naisella on ollut menestys, olipa hän sitten akateemikkoja, urheilua tai mallinnusuraa. Sylvesterin ja Jenniferin roolimalleja herättäen emme voi odottaa, mitä tulevaisuutta on varastossa näille naisille. “

Sophia, Sistine ja Scarlet käyttävät historiallista kunniaa hyvin. Stallone ja Flavin keskimmäinen tytär, Sistine, ryöstää pommi-äitinsä – hän on allekirjoittanut IMG Models ja on näytellyt kampanjoita iso-lipun tuotemerkkejä, kuten Express ja työskennellyt ikonikuville valokuvaajia, kuten Arthur Elgort. Sistine-urheilullinen 14-vuotias sisko, Scarlet, on jo näyttelevä luotto hänen nimensä hyväksi, ja iso sis Sophia työskentelee viestinnän päällikkönä Etelä-Kalifornian yliopistossa. Tie mennä, tytöt!

VIDEO: Tyylissä Golden Globes Top 10 ulkoasua

 

Älkää unohtako Sophiaa, Sikstinssiä ja Scarletin ketään Miss Golden Globe -tapahtumassa isäntänä Jimmy Fallonin kanssa, kun seremonia ilmestyy NBC: llä 8. tammikuuta 2017.