Taylor Swiftin suloinen kissa Olivia Benson -mallit Tennarit! Katso kuva

Jos olet jotain meistä, on todennäköistä, että olet äskettäin kehittänyt lievän pakkomielle Olivia Benson-Taylor Swiftin lemmikkikissaa, jota hän on tavannut New Yorkin kaduilla (alla). No nyt lumi-valkoinen kisu on tullut omaansa – kunnialla kuin kenkä malli.

Olivia Benson esiintyy sydämen sulavassa kampanjan valokuvassa, jossa esitetään Keds Sneaky Cat -kengät, jotka brändi loi Swift’s 1989 albumi. Swift on yksi useista kenkäohjelmista, jotka on käynnistetty yhteistyössä sneaker-brändin kanssa viime vuosina.

KUVAT: Katso Taylor Swiftin Transformation High School Freshmanista Pop Superstariin

Taylor Swift and Olivia Benson
GG / FAMEFLYNET-KUVAT

Musta sneaks, että Olivia cuddles jopa valokuvan piirustuksia kissan peeking ulos pohjat ja kulta kirjain alas kantapään kanssa päivämäärä “12-13-89” (joka on Swift syntymäpäivä). Kullan sydämenmuotoinen charmi monogrammed kanssa “Shake It Off” laulajan nimikirjaimet tulee myös pari.

Swiftin kissa näyttää varmasti vihreän tähden merkkejä. Voisiko tämä olla alku kissa-mallikilpailun hänen ja Karl Lagerfeldin super tyylikäs kissa, Choupette (joka on oma meikki linja ja vaatetus kokoelma)? Vain aika näyttää!

KUVAT: Taylor Swiftin paras Street Style näyttää koskaan

Taylor Swift's Sneaky Cat Keds shoes.
Kohteliaisuus Keds

Söpö potkuja on nyt saatavana 55 dollaria keds.comissa.

KUVAT: Nämä ovat Taylor Swiftin parhaat punaiset matot ulkonäköä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map