Taylor Swiftin “Ready for It” musiikkivideo on enemmän häpeällisempi kuin ajattelimme

Taylor Swift näennäisesti heittää tytön kuvaansa niin nopeasti kuin hän mahdollisesti pystyy. Ensinnäkin hän julkaisi musiikkivideonsa “Look What You Made Me Do”, jossa hän tappoi “vanhan Taylorin”. Nyt hän on pudonnut videon “… valmis sille?” Toista singleä tulevasta Maine albumi, ja se on vieläkin skandaalista kuin olisimme voineet kuvitella.

Swift esitteli videon ensimmäistä kertaa maanantaina pudottaen esikatselun Instagramissa, joka osoittaa hänen melkein kokonaan riisuttuaan alastomana cyborgina. Koko tiedemaailman musiikkivideon, jonka ohjasi pitkäaikainen yhteistyökumppani Joseph Kahn, kyborgi Taylor taistelee toisesta versiosta, joka on pukeutunut huppariin ja metalliseen huuliin, ja niiden välissä on voimakenttärakenteinen häkki.

TK
Taylor Swift VEVO / Youtube
TK
Taylor Swift VEVO / Youtube

Useiden AI-raskaiden jälkeen, Westworld-kaksi Tay Tay’n välistä taistelukohtausta, ja kyborgin voitolla käy ilmi (spoilerihälytys!), että ajattelemme olevan todellinen Taylor on todella paha robotti. Kiertämisen jälkeen kyborgi vapautuu itsestään ja pakenee ulos rakennuksesta, kun taas hupullinen Swift on sähköiskun alustalla, joka lukee: “He polttavat kaikki noidat”.

 

Jos olemme oppineet jotain “Look What You Made Me Do”, ei ole rajaa kuinka monta Taylor Swiftsia tämä nainen voi pelata yhdellä videolla ja “… Valmis sille?” Näyttää ottavan tämän käsityksen askeleelta.

VIDEO: Taylor Swift pudotti uuden singlen “Gorgeous” ja luonnollisesti Internetissä kävi villinä

Katso sen yläosassa ja pidä kalenterisi merkitty hänen uudelle albumilleen, Maine, pudota 10. marraskuuta. Olemme valmiita siihen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map