Taylor Swift tekee Red Carpet Comebackin Billboard Music Awards -palkinnosta

Tervetuloa takaisin punaiseen mattoon, Taylor Swift! Laulaja yllätti fanit osallistumalla Las Vegasissa vuonna 2018 Billboard Music Awardsiin ja merkinnyt ensimmäiset suuret palkintonsa näyttämöstään, kun hän osallistui BMI Pop -palkintoihin toukokuussa 2016.

Hänen punaisen maton paluuta varten Swift vetosi ulos kaikki pysähdykset. Hän saapui tapahtumaan, joka näyttäisi upealta romanttiselta vaaleanpunaiselta lattiapituudelta. Eteerinen ulkonäkö sisälsi korkean raon, joka osoitti hänen mailin pitkät jalat ja monimutkaiset hopeakorut. “Delicate” laulaja piti hänen lisävarusteensa yksinkertaisena, valitsivat hopeiset korokkeet ja timanttisormukset. Swift viimeisteli ulkonäön muotoilemalla hymyilevän blondin hiuksensa alhaalla ylöspäin ja pukeutuneena kirkkaalla punaisella huulillaan. 

Taylor Swift BBMAs - embed
Frazer Harrison / Getty Images

Hän ei vain näytä jotain juhlia, mutta hän otti myös kotiin Top Female Artistin palkinnon. 

Taylor Swift

Versace-mekko, Jacquie Aiche Jasmine Snake Ring ja Fernando Jorge Fusion Arrow Ring

John Shearer / Getty Images

RELATED: Paras muoti 2018 Billboard Music Awards -punaisella matolla

Se on ollut kiireinen viikonloppu tähdelle. Tänä viikonloppuna hän esiintyi kahdella myydyllä näyttelyllä Kalifornian Rose Bowl -stadalla, jossa hän toi esiin muutamia yllätysvieraita, kuten Shawn Mendesin ja Selena Gomezin,

Gomez liittyi Swiftin lavalle esittäjänsä “Hands to Myself” esityksestä. Swift esitteli Selenan “yhdeksi todellisimmista ja aidommista ystävistäni, jotka olen ollut koko elämässäni”, ennen kuin hyppäsivät hilloon yhdessä. Liian söpö.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map