Taylor Swift pukeutuu Chic Black -hyvällä, jossa on Lena Dunham

Elämä on kiireinen, kun sinulla on niin paljon ystäviä kuin Taylor Swift. Seuraavana päivänä, kun hän oli viimeinen ylhäisyytensä lapsuutensa ystävän häät Readingissa Pennissa, “Out of the Woods” -laulaja oli New Yorkissa päivällispäivänä gal pal Lena Dunhamin kanssa.

Korkean profiilin pari tapasi Manhattanin Blue Ribbon -ravintolassa vain tunteja ennen Dunhamin HBO: n Season 5 -esityksen, Tytöt.

Swift käytti tyylikästä musta-jumittua rentoon tapaamiseen, ja hän avasi kappaletta pariisalla mustalla pumput ja Pradan käsilaukussa (myös musta).

Taylor Swift leaves Blue Ribbon Brasserie restarant after dinner with her friend Lena Dunhum in SoHo on February 21, 2016 in New York City.

Swift käytti tyylikästä musta-jumittua rentoon yhteenottoon ja päivälliseen ystävänsä Lena Dunhamin kanssa, ja hän avasi kappaletta parin mustan pumput ja Prada-käsilaukun.

Robert Kamau / GC Kuvat

RELATED: Lena Dunham ilmoittaa, että hänellä on paljon haasteita terveysongelmien vuoksi

Dunham (joka äskettäin ilmoitti, että hän viettää aikaa poissa endometrioottisen flare-upin takia) lähti entistä retrovaikutteisempaan muotoon pitkällä kaareva takki ja pari sinistä go-go -paitaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 93

map