Taylor Swift on selkeä ilo toisessa Athleisure-asussa

Taylor Swift on jälleen osoittanut, että hän on athleisureen kuningatar, tällä kertaa, nousemassa N.Y.C. Alo “Coast” -verkkohousuissa ($ 94, nordstrom.com), musta säiliön yläosa ja kirkkaan keltaiset lenkkarit. “Shake It Off” -laulaja, joka on varustettu pienellä mustalla ristikkäisrungolla, minimaalinen meikki ja peilattu punaiset aurinkolasit, lyhyillä vaaleilla hiuksillaan luonnollisessa pudotuksessa.

Maa-tähti kääntyi pop-tähti palasi New York Cityssä hänen kesämatkojensa jälkeen poikaystävänsä Tom Hiddlestonin kanssa Australiaan sekä jonkin aikaa hänen asuntoihinsä Los Angelesissa ja Rhode Islandissa. Hän näyttää myös palauttaneen sartorial-tyyppistä: myöhään, Taylor on urheiluttanut vanhaa girly-tyttöstään, runsaasti sato- ja hameyhtyeitä ja jopa hiuksia luonnollisessa kiharaisessa tilassaan.

Taylor on tehnyt otsikoita äskettäin paitsi suunnitelmastaan ​​olla osallistumatta MTV VMA: eihin tänä vuonna, mutta myös hänen hyväntekeväisyystyössään Louisianan tulvien uhrien auttamiseksi, 50 000 dollarin ruokapankin lahjoituksella ja 1 miljoonan dollarin lahjoituksella avustustoimiin.

RELATED: Taylor Swift on 2016: n korkeimman maksettu julkkis (paljon)

Mitä filantrooppinen tähti eroaa seuraavassa? Toinen sato ja hame? Lisää sadonkorvakkeita ja legginteja? Vaihtoehdot ovat rajattomat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 45

map